Silivri Meclisinde yeni dönem görevleri belirlendi

Silivri Meclisinde yeni dönem görevleri belirlendi

5.04.2022 12:21:25

Nisan meclisini gerçekleştiren Silivri Belediye Meclisi yeni dönem Grup Başkan Vekillikleri, encümen ile ihtisas komisyonlarını belirledi.

4 Nisan Pazartesi günü Volkan Yılmaz Başkanlığında toplanan Silivri Belediye Meclisi yeni dönem Meclis Divan Kâtibi, encümen ile komisyonlarını belirledi. Ayrıca Grup Başkan vekilliklerinde de değişiklikler yaşandı.

GÜLER DEVAM, AŞKIN DÖNDÜ, BALCIOĞLU GELDİ

AK Parti Grup Başkan Vekilliğine Filiz Güler ile devam ederken, MHP'de beklenen değişiklikle Sultan Aşkın yeniden göreve döndü. CHP ise sürpriz yaparak Bora Balcıoğlu ile bu dönem temsil iradesini ortaya koydu.

ÜMİT SEÇKİN DİVAN KATİBİ OLDU

Sultan Aşkın'ın MHP Grup Başkan Vekilliğine geri dönmesi nedeniyle boşalan Silivri Belediyesi 1 Asil Meclis Divan Katipliğine Ümit Seçkin seçildi.

AŞKIN ENCÜMENE DE DÖNDÜ

Yeni dönem ve 1 yıllığına Encümen Üyeliklerine MHP'den Sultan Aşkın, AK Parti'den Ömer Tekin ile Yasin Gören seçilirken CHP üye önermedi.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU

Plan ve Bütçe Komisyonuna MHP'den Gökalp Kalaycı, AK Parti'den Salim Çavdar, Orhan Çalışkan ve CHP'den Lütfü Vardar ile Doruk Bulut seçildiler.

İMAR KOMİSYONU

İmar Komisyonuna MHP'den Şenoğlu Türkyılmaz, AK Parti'den Celalettin Yazıcı ile Sami Barlas ve CHP'den Süheyl Kırkıcı ile Abdülcebbar Doğan seçildiler.

ÇEVRE KOMİSYONU

Çevre ve Sağlık Komisyonuna MHP'den Gökalp Kalaycı, AK Parti'den Ülkenur Büke ve Kenan Değdaş, CHP'den de Elif Yılmazer ile Ömer Ercan seçildiler.

İSİM TESPİT KOMİSYONU

İsim Tespit Komisyonuna MHP'den Ümit Seçkin, AK Parti'den Sefer Ölçer ile Mustafa Çolakoğlu, CHP'den Elif Yılmazer ile Bora Balcıoğlu önerilirken, Sefer Ölçer'in görevi kabul etmemesi üzerine AK Parti'den yerine Filiz Güler seçilerek komisyon tamamlandı.

HUKUK KOMİSYONU

Hukuk Komisyonuna MHP'den Sultan Aşkın, AK Parti'den Hacer Yıldırım ile Şükriye Akkaya Karakuş, CHP'den Fevzi Arslan ile Gökhan Yönet önerilen isimler olup seçildiler.

TARIM VE HAYVANCILIK KOMİSYONU

Tarım ve Hayvancılık Komisyonu'na MHP'den Şenoğlu Türkyılmaz, AK Parti'den Sami Barlas ve Kenan Değdaş, CHP'den ise Melih Yıldız ile Ersin Taşkın önerilip seçildiler.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE AFETE HAZIRLIK KOMİSYONU

Kentsel Dönüşüm ve Afete Hazırlık Komisyonuna MHP'den önerilen isim Gökalp Kalaycı olurken, AK Parti'den Celalettin Yazıcı ile Mustafa Çolakoğlu, CHP'den Mehmet Yönet ile Bilal Ermiş oldu.

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP