
Silivri Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hasan Gök, öğrencilerinin hazırladığı “Heybe” adlı Çocuk Edebiyatı Dergisini İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'a takdim etti.
Silivri Bilim ve Sanat Merkezi'nde (BİLSEM) öğrencilerin emekleriyle hazırlanan “Heybe” Çocuk Edebiyatı Dergisi, İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'a takdim edildi.
BİLSEM Müdürü Hasan Gök, dergiyi sunarken yaptığı açıklamada, “Eğitimde sanata ve edebiyata verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyor, öğrencilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştüren bu güzel yolculukta yanımızda olduğunuz için teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
İlçe Millî Eğitim Müdürü Damat, öğrencilerin üretkenliğini takdir ederek, bu tür çalışmaların çocukların sanatsal ve edebi gelişimlerine önemli katkı sağladığını belirtti.
Renginar SALİ