
Öğrencilerin hikâye ve çizimlerinden oluşan çocuk edebiyatı dergisinin ilk sayısı yayımlandı.
Silivri Bilim ve Sanat Merkezi, öğrencilerin kaleminden çıkan yazılar ve kendi çizimleriyle hazırlanan ilk çocuk edebiyatı dergisini yayımladı. “HEYBE” adı verilen dergi, öğrencilerin hayal gücü ve yaratıcılığını yansıtan özel bir çalışma olarak dikkat çekti.
Editörlüğünü öğretmen Yasemin Üstün'ün yaptığı dergide, öğrencilerin yazdığı hikâyeler ve resimler yer aldı. “Hayallerin kelimelere, hayal gücünün ise renklere dönüştüğü bir yolculuk” sloganıyla okurlara sunulan derginin ilk sayısı, büyük bir heyecanla karşılandı.
Silivri BİLSEM yönetimi, bu süreçte destek veren tüm öğretmenlere teşekkür ederek, ana sponsor Mexancab ve baskı desteğini sağlayan Keskin Color'un katkılarının önemine dikkat çekti.
Renginar SALİ