Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları 2. Dönem kayıtları başladı

Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları 2. Dönem kayıtları başladı

18.07.2022 11:26:12

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 2022 Yaz Spor Okulları 2. Dönemi için kayıtlar başladı. Başkan Yılmaz, “Çocuklarımız yaz tatili boyunca ilgi duydukları ve sevdikleri spor dallarında eğitim alacak, spor yapacaklar. Silivri Belediyesi olarak spora, sporcuya yönelik eğitim ve destek projelerimiz artarak devam edecek. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Silivri Belediyesi tarafından ilçede yaşayan öğrencilerin yaz tatilini döneminde spor yapmalarına imkân sağlamak adına düzenlediği ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın 2. Dönem başvuruları başladı. Silivri Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen yaz Spor Okulları'nda yüzme, tenis, futbol, basketbol, voleybol, satranç, cimnastik, okçuluk, masa tenisi ve özel sporcular branşlarında 6-15 yaş arasındaki çocuklarımızın katılabileceği kurslara ücretsiz kayıt yaptırabilirsiniz.
YILMAZ: EĞİTİM VE DESTEK PROJELERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
Yaz Spor Okullu ile ilgili açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Geçen yıl pandemi sebebiyle gerçekleştiremediğimiz Yaz Spor Okullumuzu normalleşme süreci ile birlikte bu yıl 10 branşta gerçekleştireceğiz. Çocuklarımız yaz tatili boyunca ilgi duydukları, sevdikleri spor dallarında eğitim alacak ve spor yapacaklar. Silivri Belediyesi olarak spora, sporcuya yönelik eğitim ve destek projelerimiz artarak devam edecek. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Online Kayıt İçin; kultursanat.silivri.bel.tr
Bilgi telefonu 444 20 47. 2. Dönem Kayıt Tarihleri: 15-24 Temmuz 2022 arasında olup çalışmaların Başlangıç Tarihi: 25 Temmuz 2022'dir.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP