Silivri Belediyesi pandemi sürecinde sağlık hizmetlerini aksatmıyor

Silivri Belediyesi pandemi sürecinde sağlık hizmetlerini aksatmıyor

9.06.2020 11:26:30

Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, pandemi sürecinde kurumdan faydalanan hastaların mağduriyet yaşamamaları için uzaktan tedavi yöntemi ile hizmetlerine devam ediyor.

Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü pandemi nedeni ile kuruma gelemeyen hastalar için uzaktan tedavi yöntemi uyguluyor. Sağlık hizmeti alan vatandaşların mağdur olmamaları ve tedavilerinin devam etmesi için telefon ve internet ortamında canlı görüşmelerle hastalarına hizmet veren Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Öğt. Üyesi Adnan Apdi, uzaktan tedavi yöntemi ile hastaların tedavi sürecinin devam ettiğini belirterek,  yapılan uygulamadan vatandaşların oldukça memnun olduğunu söyledi. 

APDİ: HİZMETİMİZDEN TÜM VATANDAŞLARIMIZ YARARLANABİLİR

Silivri Belediyesi tarafından sunulan bu hizmetten sağlık problemi yaşayan tüm vatandaşların randevulu bir şekilde yaralanabileceğini ifade eden Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Öğt. Üyesi Adnan Apdi uygulama hakkında bilgi vererek şunları söyledi; “Burada engelli ve yaşlılarımıza öncelikli olmak üzere bedensel ve hareket problemleri ile ilgili danışmanlık ve koordinasyon hizmeti veriyoruz. Bu salgın döneminde doğrudan görüşme imkânı bulamadığımız, internet üzerinden çeşitli iletişim kanallarını kullanarak bize ihtiyacı olan hastalarımız ile bir araya gelebiliyoruz. Telefon görüşmeleri ve görüntülü görüşmeler ile onlarla irtibat kurarak, şikâyetlerini, devam eden tedavi süreçlerini takip ediyoruz. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde en etkin şekilde, nasıl ve nerede ne tür tedavilere ulaşabilecekleri konusunda da yardımcı oluyoruz.”

Sosyal İşler Müdürü Meral Kutlu ise Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatı ile kurumdan faydalanan vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gereken tüm altyapı ve imkânın sağlandığını belirterek, sağlık hizmetlerine yönelik faaliyetlerin aksamandan devam ettiğini ifade etti.

YORUM YAP