
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sami Barlas, teşkilat mensuplarıyla Ağrı İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek dernek yönetimi ve Ağrılı hemşehrilerle bir araya geldi.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sami Barlas, Meclis Üyesi Salim Çavdar ve teşkilat mensuplarıyla Ağrı İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Barlas, ziyaret sırasında dernek başkanı Muhlis Çil ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.
Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Barlas, Ağrı'nın Türkiye'nin en kıymetli şehirlerinden biri olduğunu belirterek şunları ifade etti: “Ağrı; kadim kültürü, vefası, misafirperverliği ve gönül zenginliği ile ülkemizin en değerli şehirlerinden biridir. Bugün derneğimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya gelmenin memnuniyetini yaşadık.”
Barlas, samimi ev sahipliği için dernek yönetimine teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Dernek Başkanımız Muhlis Çil ve yönetim kurulunun kıymetli üyelerine gösterdikleri misafirperverlik ve sıcak ev sahipliği için gönülden teşekkür ediyorum.”
Seda ŞİMŞEK






