Programa kuyumcuların yanı sıra AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları da katıldı. Dış mihrapların ve ülke içinde bazı grupların istikrarı baltalamaya çalıştığını söyleyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, "Önemli bir dönemeçteyiz. Hepimiz görüyoruz ve yaşıyoruz. Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. Herkesin sağduyulu olması gerektiği günler geçiriyoruz” dedi.
AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, "Bugün bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Çok kısa bir zaman sonra sandık başına gideceksiniz. Silivri’nin yerel yönetimini verdiğiniz oylarla seçeceksiniz. Mevcut Belediye Başkanı, 5 yıl önce söz verdiği projeleri yeniden önünüze getirmiş. İnsanların boş laflara karnı tok.
AK Parti derse yapar. Geçmişte de ne söz verdiysek tuttuk. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Söz verdiğimiz bütün projeleri gerçekleştirip, Silivri’yi hak ettiği değere ulaştıracağız” dedi ve katılımlarından dolayı kuyumculara teşekkür etti.






