Sakarya ve Yönet’ten Silivrispor’a prim dopingi

Sakarya ve Yönet’ten Silivrispor’a prim dopingi

14.02.2022 15:27:33

Silivri'nin tanınmış iş insanlarından Turgay Sakarya ve Mehmet Yönet hafta sonu zorlu Bakırköy deplasmanından 3 puanla dönen ilçelerinin takımı Silivrispor'un bu maç ile ilgili primlerini ödeme kararı aldılar.

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silivrispor hafta sonu İstanbul deplasmanında karşılaştığı Bakırköyspor maçını 3-2 kazanması ile birlikte ilçe esnafı kenetlendi. Silivri'nin tanınmış ailelerinden ve iş insanlarından olan Turgay Sakarya ve Mehmet Yönet müsabaka sonunda Kulüp Başkanı Akgün Duru'yu arayarak takımın Bakırköy maçının primlerini ödemek istediklerini belirttiler. Değirmenköy'de işletmesi bulunan iş insanı Mehmet Yönet'e, Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, İkinci Başkan Nuri Çolakoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Turgay Dönmez, Halil Şahin, Ahmet Yalçın ve Kulüp Müdürü Ekrem Kavak birlikte ziyarete bulundu.

YÖNET'TEN SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ

Silivrili iş insanı Mehmet Yönet, Silivrispor heyetini Değirmenköy'de bulunan işletmesinde ağırladı. Yaklaşım bir saat süren samimi sohbetin ardından Yönet, “Silivrispor bizim marka değerimizdir. Dışarıya açılan yüzümüzdür. Takip ettiğim kadarıyla oldukça zorlu geçen bir mücadelenin ardından takımımız Bakırköy deplasmanından 3-2 galip ayrılmış ve 3 puanın da sahibi olmuştur. Futbol gün geçtikçe zorlaşıyor ve daha hızlı bir hale geldi. Sizler de yani yönetenler kısmında olanlar bana göre bu işin en zor yanını oluşturan isimler ve gizli kahramanlarsınız. Her hafta ayrı bir mücadele, her hafta ayrı ödemelerle boğuşuyorsunuz. Sizleri davet etmemdeki en büyük sebep Bakırköy maçında oyuncuların primlerinin bir bölümünü karşılamak istememdendir. Bu şekilde bir nebze olsun çorbada tuzumuz olsun isterim. Ya da şöyle söyleyebilirim ki benim Silivrispor'a ve Silivrisporlu oyuncu kardeşlerime Sevgililer Günü hediyem olmasıdır” dedi.

DURU:YÖNET'İN DAVETİ BİZİ DUYGULANDIRDI

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru yaptığı açıklamasında ise; “Mehmet abimiz bizleri Bakırköy maçının ardından arayarak halimizi hatırımızı ve bir sıkıntı yaşayıp yaşamadığımızı sordu. Bu şekilde aranmak bile insanı en güzel şekilde motive etmektedir. Yine bizleri Pazartesi günü işletmesine beklediğini belirtmesi ve sürprizin olduğunu söylemesi bizleri meraklandırmıştı işin açıkçası. Her maç bitiminin ilk Cuma günü primlerimizi oyuncularımıza ödemekteyiz. Mehmet Yönet abimiz ise bizlere ne kadar prim verildiğini sordu ve primin yarısını karşılayacağını belirtti. 45 Bin TL olan primlerimizin yarısını Mehmet Yönet tarafından ödenecektir. Kendisine bir Silivrili olarak teşekkür ederim. Böyle büyüklerimizin destekleriyle çok daha iyi yerlere gelebileceğiz ve teşekkürlerimi de bir borç bilirim” dedi.

SAKARYA'DAN DA SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ

Mehmet Yönet ziyaretinin ardından bir başka Silivrili iş insanı Turgay Sakarya da Silivrispor heyetini davet etti. Silivri merkezinde bulunan iş merkezindeki ofis katında Kulüp Başkanı Akgün Duru, İkinci Başkan Nuri Çolakoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Turgay Dönmez, Halil Şahin ve Ahmet Yalçın ile birlikte Kulüp Müdürü Ekrem Kavak'ı misafir eden Turgay Sakarya, Bakırköy maçının primlerinin diğer yarısını ödeyeceğini bildirdi. Sakarya, “İlçemiz gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor. Bu büyüme ile birlikte ilçemizin marka değeri olan Silivrispor'da büyümek zorunda. Yönetimdeki arkadaşlarımızın ne denli zor şartlarda kulübe hizmet ettiklerini görmekteyiz. Bizde firma olarak kulübümüzün Bakırköy maçının primlerinin diğer yarısını ödeme konusunda destekçi olacağımızın bilinmesini isteriz” dedi.

ÇOLAKOĞLU: YÖNET'E VE SAKARYA'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Silivrispor Kulüp İkinci Başkan Nuri Çolakoğlu, Turgay Sakarya ziyareti sırasında yaptığı açıklamasında, “Gerek Mehmet Yönet abimiz gerekse de Turgay Sakarya her zaman yanımızda oldular. Bir yönetim kurulu üyesi gibi maddi manevi desteklerini esirgememektedirler. Öyle ki Turgay Sakarya kulüpten alacağı olan önemli bir meblağı bağışlamış ve akabinde de Bakırköy maçının primlerinin yarısını ödeyeceğini beyan etmiştir. Görüldüğü üzere iyi işlere güvenilir bir şekilde imza attığımızda destekçimiz çok oluyor. İlçenin dinamikleri ile birlikte Silivri ve Silivrispor hak ettiği yerlere gelecektir. Yönet'e ve Sakarya'ya teşekkür ederim” dedi.

 

YORUM YAP