“Şahsi reklam yapmadan mücadele etmeye devam edeceğiz”

“Şahsi reklam yapmadan mücadele etmeye devam edeceğiz”

22.07.2022 11:07:47

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, ikinci ihale sürecinin ardından ilçemize yapılması planlanan Hükümet Konağı ile ilgili müjdeli haberi Silivri halkıyla paylaşırken, hangi düstur ile çalıştıklarının altını çizdi.

Hükümet Konağı yatırımın ikinci ihalesinden sonra müjdeli haberi AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da sosyal medya hesabından değerlendirdi.

BOZOĞLU: EN KISA SÜREDE TEMEL ATACAĞIZ

Bozoğlu düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “Kıymetli hemşehrilerim hükümetimizin ardı arkası kesilmeyen Silivri yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor.  Silivri Hükümet Konağı ihalesi bugün (Perşembe) sonuçlandı. En kısa sürede temelini atacağız inşallah.

294757391_612867576867912_3399542825764556613_n

“TÜM GAYRET ÇABA MÜCADELEMİZ SİLİVRİ VE SİLİVRİ'YE GELECEK YATIRIMLAR OLMUŞTUR”

İlçe başkanlığı görevine başladığım süreçten bugüne tüm gayret çaba mücadelemiz Silivri ve Silivri'ye gelecek yatırımlar olmuştur. Sadece doğduğumuz ve doyduğumuz topraklar olarak görmeyip yarınlarımızın bize emaneti olduğu bilinci ile Silivri'mize hizmet edebilme adına verdiğimiz tüm mücadelemize yol arkadaşlığı yaptıklarımız şahittir.

“BAŞARDIKLARIMIZ BAŞARACAKLARIMIZIN TEMİNATI”

Yaptıklarımızın başardıklarımızın yapacak ve başaracaklarımızın teminatı olduğu düsturu ile çalışmaya ter dökmeye mücadeleye yılmadan çalışırken sizlerden uzak kalmak zorunda olup yanınızda bulunamadığımız ya da görüşemediğimiz hasret kaldığımız günleri bizlere unutturan eserler kazandırabilme uğruna döktüğümüz her damla teri şahsi reklam yapma gayretine girmeden gece gündüz demeden mücadele etmeye devam edeceğiz. Amacımız geleceğe bugünden iz bırakmak ve bunun haklı gururunu hep beraber sizlerle paylaşmak.

ERDOĞAN VE SOYLU'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Her daim desteklerini hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bir kez daha Silivri'ye çok kısa sürede kazandırdığı birçok eser için İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya teşekkür ediyorum.”

YORUM YAP