Saadet Partisi: Gerçekleri topluma anlatmak gerekiyor

Saadet Partisi: Gerçekleri topluma anlatmak gerekiyor

28.12.2013 11:44:04
 
 
Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Eğitim Birim Başkan Yardımcısı Müşerref Aydın, İl Sorumlusu Nazmiye Gülbaş, Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Saadet Hamdemirci ve yönetim kurulu üyeleri; Perihan Özkurt, Ayşe Tuluk ve Kadriye Tokalı Hürhaber'e ziyarette bulundu.

Hürhaber İmtiyaz Sahibi Sevginar Uygun ile ülke gündemini değerlendiren Saadet Partili kadınlar, yerel dengeler ve gündem hakkında da bilgi aldı.
Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Eğitim Birim Başkan Yardımcısı Müşerref Aydın, "Milli Görüşün kurucusu ve liderimiz Necmettin Erbakan'ın yıllardır toplumumuzu uyardığı tehlikenin adı "Siyonizm'di”. Bugün gelinen noktada ne kadar haklı olduğunu bir kez daha görüyoruz. AK Parti, Türkiye'yi de kendini de harcıyor. Emperyalizmin baskısı altında eziliyoruz. Eskiden kölelik düzeni vardı şimdi son model arabalar kullanan ve pahalı kıyafetler giyen ‘kölelerin' düzeni kuruldu” derken, inanç özgürlüğü vurgusunda bulundu. "Hakkın yolunda gerçekleri söyleyerek yürümemiz gerekiyor” diyen Saadet Partili kadın yöneticiler, ülke gidişatındaki olumsuzluklardan sadece iktidarın değil muhalefetin de sorumlu tutulması gerektiğini belirttiler.
Siyaset kurumunun ayağa düşürüldüğünü, Türkiye'nin hak etmediği bir durumda olduğunu belirtirken, "ahlak ve maneviyat” duyguların önemine işaret ettiler.
Yerel basından ülke gerçeklerini eksiksiz yazmaları ve toplumu doğru bilinçlendirilmesini isteyen Milli Görüş temsilcileri, başarı dileklerinde bulunarak, Hürhaber'e gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretlerini tamamladı.

Haber Merkezi

YORUM YAP