Robotik Kodlama Ekibinden teşekkür ziyaretleri

Robotik Kodlama Ekibinden teşekkür ziyaretleri

16.12.2019 14:26:08

Atatürk Anadolu Lisesi Robotik Kodlama Ekibi, destekçilerine teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

"STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur!" İstanbul Kalkınma Ajansı destekli İlçe Milli Eğitim projemiz kapsamında geçtiğimiz günlerde Estonya'da düzenlenen Robotex International'a katılarak Dünya 4.'sü olan Atatürk Anadolu Lisesi Robotik Kodlama Ekibi, destekte bulunanlara teşekkür etti.

Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Demir, Robotik Kodlama Ekibi öğretmeni Güray Kartal, öğrenciler Emir Halit Tuzcuoğlu ve Atilla Özkanat, "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur!" Projeden sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Proje Koordinatörü Selcen Kolay, Proje Koordinatör Yardımcısı Emine Yıldırım'la birlikte İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Dodurka'yı, Çağ Kabara'yı, Karınca Filtre firma yetkilileri Mesut Söylet ve Hakan Söylet'i ziyaret ederek teşekkür plaketi sundular.
Atatürk Anadolu Lisesi Robotik Kodlama Ekibi, kendilerine her türlü maddi ve manevi destek veren, yarışmaya katılımlarına öncülük eden "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur!" Projesinden sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan'a da teşekkür plaketi sundu.

ROBOTİK KODLAMA EKİBİMİZ, ULUSAL MEDYANIN DA GÖNDEMİNDE YER ALDI
Robotex International'da Dünya 4.'lüğü gibi önemli başarısıyla gururlandığımız Atatürk Anadolu Lisesi Robotik Kodlama Ekibi, ulusal basının da gündemindeydi. Yazılı ve görsel medyadan Vatan, Posta, Hürriyet, CNN Türk de ilçemiz okul ekibinin başarısını paylaştı.

Renginar SALİ

YORUM YAP