Rıfat Kutlu: Gazetecilerimiz ifade özgürlüğünün en önemli temsilcileridir

Rıfat Kutlu: Gazetecilerimiz ifade özgürlüğünün en önemli temsilcileridir

12.01.2017 11:02:17

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajı ile kamuoyu adına denetim ve eleştiri görevini doğru bir şekilde yerine getiren fikir işçilerini onurlandırdı. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, basın meslek ilkelerine uygun bir anlayışla kamuoyunun gerçekleri öğrenmesi için mesai gözetmeksizin haber peşinde koşan medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

“BASIN TOPLUMUN AYDINLATILMASINDA VE BİLGİLENDİRİLMESİNDE BÜYÜK ROL ÜSTLENİYOR”
İlçe Başkanı Kutlu'nun mesajı aynen şu şekilde: “10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve "Çalışan Gazeteciler Günü" olarak kabul edilen bu özel günü birlikte kutlamaktayız.
Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca kamuoyunu bilgilendirme görevini üstlenerek, olayları doğru ve tarafsız bir şekilde halkımıza aktaran gazetecilerimiz, vatandaşlarımıza zamanında ve eksiksiz bilgi akışını sağlamaktadır.
Bununla birlikte gazetecilerimiz, toplumun istek ve taleplerini yansıtarak kamuoyu duyarlılığının artmasını sağlayan düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli temsilcileridir.
İlçemizde de bu görevlerini objektif ve tarafsız bir şekilde yaptığına inandığımız, vatandaşlarımızla bizler arasında iletişimi sağlayan, kültürel, sosyal ve ekonomik gelişmemizde etkin rol oynayan yerel basın mensuplarımızın, bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle görevlerini ifa edeceklerinden endişemiz yoktur.
Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizde ve bölgemizde görev yapan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”
Haber MERKEZİ

YORUM YAP