Resim, şiir ve müzik bir arada

Resim, şiir ve müzik bir arada

26.05.2016 12:28:10

Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi, yılsonu etkinlikleri kapsamında Resim Sergisi ile Müzik ve Şiir Dinletisi programlarını sundu. 23 Mayıs 2016 tarihinde Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler becerilerini sergiledi.
Resim Öğretmenleri Gonca Evrim Çakmakçı ve Mehmet Öçal'ın rehberliğinde 10. Ve 11. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan “İnsan Doğası” temalı resim sergisi Maxi AVM'den sonra Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda da sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Öğrencilerin hayal dünyalarını renkler eşliğinde tuvalleri döktükleri birbirinden güzel eserler öğretmenleri ve sergi ziyaretçileri tarafından beğeni topladı.
Saat 14.00'de gerçekleştirilen sergi açılışının ardından aynı gün akşam saat 19.30'da ise okul orkestrası sahne aldı. Müzik Öğretmenleri Metin Can Erkencigil ve Emre Yaşar Kahraman'ın rehberliğinde Beste Keskin, Mertcan Özkök, Tuna Can Erkencigil, Medine Duman, Ekrem Süer, Doğukan Çelik, Mert Uçan, Mehveş Altınkılıç ve Neslişah Sarnık'tan oluşan orkestra hazırladığı bir birinden güzel eserleri seslendirdi. Okul Müdürü Cevat Manavoğlu, öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı programda bir birinden güzel şarkıların yanı sıra şiirler de okundu. Alkışların kesilmediği dinleti izleyicilere keyifli anlar, özellikle velilere ise gurur yaşattı.
Okul Müdürü Cevat Manavoğlu, şiir ve müzik dinletisinin sonunda hem öğrencileri, hem de öğretmenlerini tebrik etti. Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından yıl boyunca güzel programların düzenlendiğini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP