Renkli Kına Gecesi

Renkli Kına Gecesi

30.05.2011 10:33:59
Hayriye Tuna ile Bora Balcıoğlu’nun hayatını birleştirdikleri düğün öncesinde çiftin Büyük Kılıçlı’da yapılan kına gecesi görülmeye değerdi.
 
SİLİVRİ Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu’nun hayatını Hayriye Tuna ile birleştirdiği düğünün kına gecesi Perşembe akşamı Büyük Kılıçlı köyü düğün salonunda yapıldı. Gelin ve damadın aileleri, yakın aile arkadaşlarının yanı sıra kına gecesinde genç çifti Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar, Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir’in eşi Meral Kandemir de yalnız bırakmadı.
Yakınları ve arkadaşları ile gece boyunca sahneden ayrılmayan Hayriye Tuna ile Bora Balcıoğlu’nun mutlulukları gözlerinden okunurken, çift hayatlarını dün akşam yapılan muhteşem düğünle ömür boyu mutluluk sözüyle birleştirdi.
  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Çoğaldan Yıl Sonu Partisi

YORUM YAP