Ramada Plaza By Wyndham Silivri açıldı

Ramada Plaza By Wyndham Silivri açıldı

28.12.2022 09:30:48

Bu bir reklamdır

Ramada Plaza By Wyndham Silivri kısa bir süre önce kapılarını misafirlerine açtı. Genel Müdür Serkan Ekenel, sundukları hizmet ve imkanlar ile ilgili bilgileri Hürhaber aracılığı ile paylaştı. 

Silivri hizmet sektörü, konaklama ve sosyal aktivite açısından önemli bir değer kazandı alanında iddialı bir giriş yapan Ramada Plaza By Wyndham ile birlikte. Otelin sunduğu imkanları Genel Müdür Serkan Ekenel, sorularımızı yanıtlayarak anlattı.

 oda1_

“SİLİVRİ'DE AÇILMIŞ OLAN İLK VE TEK ULUSLARARASI MARKALI OTEL”

Sevginar SALİ: Ramada Plaza'nın Silivri serüveni nasıl başladı? Kısaca özetler misiniz?

Serkan Ekenel: Öncelikle Silivri'de açılmış olan ilk ve tek uluslararası markalı otel olmanın haklı gururunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Oldukça uzun ve mücadele ile geçen bir sürecin sonucunda 16 Aralık itibarı ile otelimizin kapılarını misafirlerimize açtık. İnşa sürecinde gerek pandeminin etkisi ile tedarik aşamasında, gerekse kamusal alanda yaşanan sıkıntılar nedeniyle biraz gecikmiş bir açılış gerçekleştirdik.

“RAMADA GRUBUNUN TÜRKİYE'DE AÇMIŞ OLDUĞU 99. OTEL OLDUK”

Kuruluş aşamasında çeşitli yerel ve uluslararası markalar ile görüşmeler yapılmış olsa da 94 ülkede 9100 oteli bulunan ve maksimum misafir memnuniyeti ve kaliteli hizmet standardı ilkesinden ödün vermeyen bir anlayışa sahip olan Wyndham Hotels & Resorts (WH&R) grubuna bağlı Ramada Plaza markasında karar kıldık ve Ramada Grubunun Türkiye'de açmış olduğu 99. otel olduk.  Çünkü bizler de otelimizde konaklayacak veya hizmet alacak misafirlerin Silivri'de eksikliği oldukça hissedilen kaliteli hizmetten ödün vermeyen bir anlayışa sahibiz. Biz bu alanda bulunan açığı kapatmak için yola çıktık ve bu konuda oldukça iddialı olduğumuzu söyleyebilirim.

kullanabilirsin (1)_3

“158 ODAMIZDAN, 83 TANESİ MUHTEŞEM MARMARA DENİZİ MANZARASINA SAHİP”

Sevginar SALİ: Otelin kapasitesi ve sunduğu imkanları anlatır mısınız?

Serkan Ekenel: 24.000 metrekare alana kurulmuş ve misafirlerin her türlü ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış olan 30 metrekare ile 60 metrekare arası değişen genişlikte 158 oda bulunmaktadır ve her birinde 8 metrekare balkon olan odalarımızın 83 tanesi muhteşem Marmara Denizi manzarasına sahiptir.

Kahvaltı büfesi, öğle yemeği ve akşam yemeğinin servis edildiği Zümrüt Ana Restaurant, zengin Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin sunulduğu Sapphire A la Carte Restaurant, keyifli sohbetler gerçekleştirip yetenekli baristalarımızın hazırladığı içecek ve kahvelerimizi yudumlayabileceğiniz Golden Lobby Bar & Patisserie, şömine başında kitaplarınızı okuyabileceğiniz kütüphanesi, yazın hizmet verecek olan havuz bar, kafeterya ve aqua parkımız mevcuttur. Bunun yanında farklı kapasitelerdeki toplantı salonlarımızda her türlü düğün, davet ve organizasyonlarınızı düzenleyebilirsiniz. Özellikle açık havuzumuz yaz aylarında bölgede havuz başı düğünlerinin tek adresi olacaktır. Ayrıca 2000 metrekare alanda faaliyet gösteren SPA merkezimiz mevcuttur.

KONUM AVANTAJI

Sevginar SALİ:  Müşteri hedef kitlenizde kimler var ve niçin sizi tercih etmeliler?

Serkan Ekenel: Otelimizin konumunun Silivri, Çorlu ve Çerkezköy'ün tam orta noktasında bulunması itibarı ile bölgedeki tüm şirket misafirlerini ağırlamaya, toplantı ve seminer organizasyonlarını gerçekleştirmeye adayız.

Yine özellikle büyük şehrin karmaşasından kaçmak ve haftanın tüm stresinden arınmak için yakın bölge arayışı olan tüm misafirlerin aradıklarını bulabilecekleri, İstanbul'a sadece 1 saatlik sürüş mesafesinde olan yakın bölgede bulunan bir oteliz. Trafik çilesi olmadan kolay ulaşabilecekleri otelimize günübirlik ziyaret gerçekleştirip SPA hizmetlerinden faydalanabilecekleri gibi konaklamalı olarak yeni haftaya zinde başlayabileceklerini vaat ediyoruz. Ayrıca İstanbul Hava Limanına 40 dakikalık sürüş mesafesi olduğu göz önünde bulundurulur ise özellikle bölgeye kolayca gitmek isteyen misafirlerin çıkış noktası olacaktır.

genel2small

“KONAKLAMA YAPMAYAN MİSAFİRLERİMİZİ DE DÜŞÜNDÜK”

Sevginar SALİ:  Silivri özeli ve yakın çevre sakinlerinin otelden faydalanacağı imkanlar neler?

Serkan Ekenel: Konaklama yapan misafirlerimizin ısıtılmış kapalı havuz, fitness center, sauna, buhar banyosu ve türk hamamını ücretsiz olarak kullanabileceklerini belirtmek isterim. Ancak tabi ki konaklama yapamayacakları da unutmadık. Günübirlik kullanım yapmak isteyen misafirlerimiz belli bir ücret karşılığında SPA alanımıza giriş sağlayarak tüm aktivitelerden faydalanabilecekler. Dilerler ise aylık veya yıllık üyelik paketleri ile bu kullanımı avantajlı fiyatlar ile rutine çevirebilirler. Otelimizin tüm restaurantları ve Lobby Barı konaklama yapmayan misafirlere de açık olduğundan dileyen misafirlerimiz aileleri ve sevdikleri ile birlikte ister bir yemek, ister bir kahvaltı, isterlerse bir çay / kahve için bile otelimizi gönül rahatlığı ile tercih edebilirler. Yine yaz aylarında yarı olimpik açık havuzumuz ve kaydıraklı havuzumuzda gönüllerince keyifli anlar geçirebilir ve serinleyebilirler.

kullanabilirsin (4)_4

“ALANINDA UZMAN KADROMUZ İLE SPA MERKEZİMİZİ KULLANIMA AÇTIK”

Sevginar SALİ: Kapsamlı bir SPA merkeziniz var bununla ilgili vurgulamak istediğiniz noktalar neler?

Serkan Ekenel: Alanında uzman kadromuz ile SPA merkezimizi kullanıma açtık. Isıtmalı kapalı havuzlarımız, Türk hamamında ayrı kese köpük alanımız, Türk hamamı sauna ve buhar banyosu ve kapalı havuz için bayanlara özel ayrı bir bölümümüz ile 2.000 metrekarelik bir alanda hizmet veriyoruz. Son teknoloji Fitness aletlerimiz spor tutkunları için ideal. Spora yeni başlayacak olanlar ise konusunda uzman fittness antrenörlerimizin kendileri için hazırlayacağı programlar ile sporu sevecek ve bir yaşam tarzı haline getirecekler. Sertifikalı terapistlerimizin masajını deneyimleyen misafirlerimiz ise kendilerini daha dinç hissedecekler.

kullanabilirsin bunu da

“SPA ÜYELİKLERİNDE VE KONAKLAMA FİYATLARINDA AÇILIŞA ÖZEL %50'YE VARAN İNDİRİM”

Sevginar SALİ: Açılışa özel fırsatlar konusunda bilgi verir misiniz?

Serkan Ekenel: Henüz çok yeni açılmış bir otel olmamıza rağmen beklediğimizin ötesinde bir ilgi ile karşılaştığımızı ve şu ana kadar gerek açılışa özel uygulamış olduğumuz promosyonlar nedeniyle gerekse bölgede gerçekten eksikliği hissedilen kaliteli hizmetimiz nedeniyle hem konaklama hem üyeliklerde iyi bir netice yakaladığımızı belirtmek isterim. Bu ilgiyi görünce bölge halkının güleryüz, hijyen ve kaliteli hizmeti ne kadar özlediğini çok daha net anlıyoruz. Bu nedenle SPA üyeliklerinde ve konaklama fiyatlarında açılışa özel %50'ye varan indirimli promosyon fiyatlarımızı bir müddet daha devam ettirme kararı aldık.

kullanabilirsin (13)

“HERKESİ WYNDHAM / RAMADA ÜYELİK AYRICALIKLARINI HİSSETMEYE DAVET EDİYORUZ”

Sevginar SALİ: Eklemek istedikleriniz var mı?

Serkan Ekenel: Dünyanın en cömert sadakat programı olan Wyndham Rewards sadakat programı sayesinde gerek bizim otelimizde, gerekse dünyadaki 9100 otelde yapılan konaklamalarda misafirlerimiz puan kazanabilecekler. Kazandıkları puanlar ile dünyadaki herhangi bir Wyndham / Ramada otelinde ücretsiz konaklama yapabilecekleri gibi çeşitli üst düzey markalar için alışveriş çeki satın alabilecekler veya uçuş mil puanına çevirebilecekler. Herkesi Wyndham / Ramada üyelik ayrıcalıklarını hissetmeye davet ediyoruz.

YORUM YAP