Piyata, özel günlerinde de unutmadı

Piyata, özel günlerinde de unutmadı

9.12.2016 10:09:33

İlçemiz Piyata Restoran & Kafe işletmesi, özel öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde de ağırlayarak onlara keyifli anlar yaşattı. 

Silivri'mizin çok sevilen işletmelerinden Piyata Restoran & Kafe, Aydın Topçu'nun sahipliğinde sosyal sorumluluk projelerine katkılarıyla da bilinmekte. İlçemiz özel öğrencilerini ve ailelerini sık sık mekânında ağırlayan işletmece Aydın Topçu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde de kendilerini davet etti. Çağrıbey Ortaokulu özel eğitim sınıfı, İsmail Murat Balta ve Hamiyet Özkan'ın öğretmenliğinde, velilerinin de katılıyla Piyata Restoran & Kafe'nin sıcak evsahipliğini bu özel günde bir kez daha yaşadı. Özel çocuklar, okul ve evden uzak Silivri sahilinin güzel manzarası eşliğinde hep beraber balık ekmek ziyafeti çekti.

BALTA, TEŞEKKÜR ETTİ
Öğretmenleri İsmail Murat Balta, örnek davranışları, ilgi ve duyarlılıkları, özel öğrencilerin sosyalleşmeleri adına katkıda bulunan Aydın Topçu, eşi ve ekibine okulu, veli ve öğrencileri adına teşekkür ederek bu anlamlı desteklerinin örnek olmasını diledi.

TOPÇU: PİYATA AİLESİ SİZİ SEVİYOR
Topçu, “Hoş geldiniz sefalar getirdiniz değerli öğretmenlerim ve tertemiz duygular içinde olan başarılı minik öğrencilerimiz. Sizleri ağırlamak bizim için ayrı bir keyif. Var olduğumuz sürece bir birimizden kopmayalım Piyata ailesi sizi çok seviyor.” dedi.

Renginar SALİ

YORUM YAP