Özel öğrencilere Arp Dinletisi düzenlendi

Özel öğrencilere Arp Dinletisi düzenlendi

2.01.2020 13:19:30

Sarten Ambalaj, kardeş kurumu Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Merkezi özel öğrencilerine Arp Dinletisi düzenledi.

Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, kardeş kurumu Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Merkezi öğrencileri için yeni yıla girerken Arp Sanatı Derneği ile birlikte Arp Dinletisi düzenledi. 30 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte Arp Sanatçısı Meriç Dönük, öğrenci ve öğretmenleriyle buluşarak onlara müzik dolu keyifli anlar yaşattı.
Arp dinletisine Sarten Ambalaj Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Oğuz, Sarten İnsan Kaynakları Uzmanı Senem İyibaşlar Ergüven, okulun hayırseveri İnci Aydar, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi.
Öğretmen ve öğrencilerin büyük bir ilgiyle dinledikleri müzik dinletisine okulun Müzik Öğretmenleri İbrahim Orçin ve İlhan Sıddık İnanç da piyano ile eşlik etti.
Okulumuzun hayırseveri İnci Aydar tarafından Arp Enstrüman Sanatçısı Meriç Dönük'e hediye takdim edildi.
Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürlüğü, bu güzel organizasyona vesile olan başta Sarten Ambalaj Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeren Sarıbekir Güzelbahar, Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Oğuz'a ve katılım gösteren bütün misafirlere teşekkür etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP