Ortakçı, Tek eksiğimiz maç eksiğimiz

Ortakçı, Tek eksiğimiz maç eksiğimiz

20.01.2023 12:02:47

Silivrispor Teknik Direktörü Ergün Ortakçı ikinci devre öncesi yaptığı açıklamada geçtiğimiz sezona göre elinde daha iyi bir kadro olduğunu, tek eksiklerinin maç eksiği olduğunu söyledi.

Ekonomik şartlar nedeniyle kampa gidemediklerini, maddi şartların kendilerini etkilediğini belirten Ortakçı “Gümbür gümbür bir çalışma ortamına giremedik. Parasal, maddi şartlar da bizi etkiliyor. Kampa gidemedik. Şartlar doğrultusunda yapabileceğimiz iyi şeyleri yapmaya çalıştık. 6 tane yeni transfer var. 3 tane arkadaşımız gitti. Belli bir kalitemiz var. Kuvvetimiz var. İnancımız zaten sonsuz” ifadesini kullandı.

“BU SENE KADRO OLARAK BİRAZ DAHA İYİYİZ”
Geçtiğimiz sezona göre bu sezonki kadrolarının daha iyi olduğunun altını çizen Ortakçı “Her zamanki gibi çıkıp mücadelemizi vereceğiz. Benim düşünceme göre her mevkide ikişer adam elinin altında tutman lazım. Geçen sene 4 transfer yapmıştık devre arası. Hiçbirisinden katkı alamadık. Öyle bitirdik. Bu sene onu yaratmamız lazım. Bu sene kadro olarak biraz daha iyiyiz. Geçen sene bütün sezon forvetsiz oynadık. Oğulcan diye bir forvetimiz vardı. Bir gol attı. Emre üç gol attı. Kurtarıcı olarak Sinan'ı aldık. Bir gol attı. Şimdi o yönden daha avantajlıyız. İyi çocuklar geldi. Tek eksiğimiz ne dersen maç eksiğimiz” dedi.
Haber: İskender KORDU

 

YORUM YAP