Oran, Işıklar’ı ziyaret etti

Oran, Işıklar’ı ziyaret etti

7.03.2016 11:01:30

Yerelde siyaseten alternatifsiz, hatta rakipsiz tavrını sürdüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı, genel merkez ilişkileri üzerinden hedef alma çabaları gündemden eksik olmazken, manasızlıklarını destekleyen gelişmeler de kendiliğinden gelişiyor.

İNCE'YI TARTIŞIRKEN, UMUT GELDİ
CHP Genel Başkan Adaylığı hedefi olan Muharrem İnce'yi Çorlu programında takip ettiği gerekçesiyle gündemden düşmeyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı dün de Umut Oran ziyaret etti. Son kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu'nun potansiyel rakipleri arasında ismi geçen ancak genel başkanlığa aday olmayan isimlerin Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile ilişkilerine mana katma yarışı tüm hızıyla sürüyor.
Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri, Eski İstanbul Milletvekilimiz Umut Oran ve Avukat Turgut Kazan dün Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret etti. Gündem değerlendirmelerinin yanı sıra Işıklar, konuklarına Silivri'de gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. Projeleri konusunda Işıklar'ı tebrik eden misafirleri, ağırlamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek ziyaretlerini tamamladı.

ERDEM VE ÖZKANDA IŞIKLAR'I ZİYARET ETTİ
Bir gün önce de CHP'nin iddialı yeni dönem milletvekillerinden Eren Erdem, öncesinde de Tuncay Özkan Silivri Belediye Başkanı Özan Işıklar'ı makamında ziyaret etti.


Haber MERKEZİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki “İnsanı tanımak için okuyun”
Sonraki »

YORUM YAP