Öncü şahsiyetlerimizden Nurullah Baldöktü anlatıldı

Öncü şahsiyetlerimizden Nurullah Baldöktü anlatıldı

3.03.2020 10:56:04

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Öncü Şahsiyetler” adlı projesi kapsamında hayırsever Nurullah Baldöktü'nün hayatını, ideal ve hedeflerini anlattı.

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün "Öncü Şahsiyetler Projesi" kapsamında 28 Şubat Cuma günü, İpek Akşehirlioğlu ve Cem Akşehirlioğlu  Konferans Salonunda düzenlediği programda Nurullah Baldöktü'yü anlattı.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Azize Kanadıkırık Kılıç yönetiminde hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü ile yapılan röportajlar, okula ziyaretleri sırasında geçen anekdotlar, yazılı ve görsel basında çıkan haberlerden derlenen sunum yapıldı. Baldöktü'nün özel yaşamı, iş hayatı, ülkemize kazandırdığı eserler ve gençlere tavsiyeleri hakkında bilgi verildi.

Öğrenciler ile yapılan mini röportaj videosunun gösteriminin ardından Nurullah Baldöktü'nün sevdiği şarkılar liseliler tarafından seslendirildi.

Okul Müdürlüğü, programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ederken, Baldöktü'ye ailesi ile birlikte sağlıklı, uzun ömürler diliyor, okulumuza ve ülkemize katkıları için teşekkür etti.

YORUM YAP