Fatih Koleji öğretmenleri yarıl yıl tatilinde geziye gitti. 31 Ocak tarihinde Uçakla Hatay’a geçen Fatih Koleji öğretmenleri Antakya’nın tarihi ve turistik mekanlarını gezerken künefeye doydular. Öğretmenlerin ilk durağı Habib-i Neccar Camii olurken, Hıristiyanlığın ilk kilisesi olan St.Pierre kilisesi ve Hatay Mozaik Müzesi bir başka duraktı. Harbiye şelalerini gezdikten sonra Antakya Kalesi’nden şehrin doyumsuz manzarasını seyrettiler. Hatay mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini tatmayı ihmal etmeyen öğretmenlerin bir sonraki durağı Suriye idi. Cilvegözü sınır kapısından Suriye’ye geçen öğretmenler Halep’e gittiler. Orada Emeviye Camii’yi ziyaretinden sonra Osmanlılar tarafından yaptırılan kapalı çarşının kalabalığına ve gizemine kendilerini kaptırdılar. Doyumsuzca yapılan alışverişlerin ardından tekrar Antakya’ya dönen öğretmenler tekrar uçakla İstanbul’a döndüler.
Gezi boyunca ev sahipliğinde tam not alan Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Duran ve ailesinin yakın ilgisi öğretmenleri daha fazla mutlu etti.
Gezi boyunca ev sahipliğinde tam not alan Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Duran ve ailesinin yakın ilgisi öğretmenleri daha fazla mutlu etti.
Haberi 19 Şubat 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde






