Öğretmenlere hazırlanan en güzel eserler seçildi

Öğretmenlere hazırlanan en güzel eserler seçildi

20.11.2019 09:21:54

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okullar arasında düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler belli oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okullar arası Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmaları düzenlendi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Kesici'nin sorumluluğunda Öğretmenlerden oluşturulan İlçe Komisyonu, yarışmaya başvuran öğrenci eserlerini değerlendirdi ve dereceye girenler belli oldu.
Sonuçlara göre Şiir, Kompozisyon ve Resim kategorisinde dereceye giren öğrenciler şöyle;
Ortaokullar arasında düzenlenen Şiir Yarışması'nda Kavaklı Ortaokulu öğrencisi Ayşe Kadriye Yıldırım 1. , Ahmet Ziylan Ortaokulu öğrencisi Melike Aydın 2. ve Silivri Ortaokulu öğrencisi Defne Kurtuluş 3. oldu.
Liseler arasında düzenlenen Kompozisyon Yarışması'nda Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Sena Özdemir 1., Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Özerim 2. ve Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sıla Kırtay 3. oldu.
İlkokullar arası Resim Yarışması'nda Gazitepe İlkokulu öğrencisi Nisa Ada Elçeken 1., Beyciler Mukaddes Sönmez İlkokulu öğrencisi Hilal Toprak 2. ve 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Ayşe Mira Casiade 3. seçildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP