Öğretmenler Günü’nü bağış sertifikalarıyla kutladılar

Öğretmenler Günü’nü bağış sertifikalarıyla kutladılar

25.11.2022 14:07:29

Gazitepe İlk ve Ortaokulu velileri, Okul Müdürleri Alpay Yavuz'un Öğretmenler Gününü, SMA hastası Asel Demir'e yaptıkları bağış sonucunda aldıkları sertifikaları sunarak kutladı. 

Gazitepe İlk ve Ortaokulu ailesi, SMA Hastası Asel bebeği unutmadı. Veliler öğretmenleri adına yaptıkları bağışın sertifikalarını Okul Müdürü Alpay Yavuz'a takdim ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

“BİR ÇOCUĞA DAHA DOKUNARAK GELECEĞİMİZİ AYDINLATTINIZ”

Bağış sertifikasında yer alan ifadeler şöyle: “Sevgili öğretmenim Alpay Yavuz, Öğretmenler Gününüzü kutlamak için SMA hastası Asel Demir'e bağışta bulunduk. Bir çocuğa daha dokunarak geleceğimizi aydınlattınız. İyi ki varsınız, teşekkür ederiz.”

YAVUZ: ANLAMLI DAVRANIŞ KARŞISINDA MUTLU OLDUK

Okul Müdürü Alpay Yavuz, bu örnek davranışları dolayısıyla duygu ve düşüncelerini şu satırlarla ifade etti: “Okulumuzun tüm öğretmenleri adına SMA Hastası Asel Bebeğin hesabına bağışta bulunarak sertifikalarımızı bizlere hediye eden, başta okul aile birliğimiz ve sınıf temsilcisi velilerimiz olmak üzere, okulumuzun tüm velilerine teşekkür ediyorum. Çok anlamlı bu davranış karşısında çok mutlu olduk.”

Renginar SALİ

YORUM YAP