Öğrenciler, eTwinning eserlerini sergilendi

Öğrenciler, eTwinning eserlerini sergilendi

17.06.2019 14:59:15

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı boyunca gerçekleştirdiği eTwinning projelerinin sergisini gerçekleştirdi. eTwinning proje sergisinin açılışını Silivri Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan yaptı. Okul bahçesinde düzenlenen sergideki stantları gezen Şube Müdürü Can Cihangir Turan ,yapılan çalışmaları inceledi ve öğrencilerden bilgi aldı.

DİKMEN, BAŞARILI ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞTI
Okulun eTwinning proje koordinatörü Aslıhan Dikmen açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ''Bu yıl okulumuzda 10 ulusal, 13 uluslararası proje yürüttük. Bu projelerimizde toplam 23 ülke ile çalıştık ve bu ülkelerle 147 etkinlik gerçekleştirdik. Okulumuzda tüm öğrencilerimiz aktif olarak görev aldı. Okulumuz bu projelerle 8 kez uluslararası derece aldı. Tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum.'' dedi.

ELİBOL, TEBRİK ETTİ
Okul Müdürü Mustafa Elibol, yıl boyunca gerçekleştirilen eTwinning projelerinde yer alan öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik etti.
eTwinning Festivali'ne okul velilerin de ilgisi yoğundu. Veliler, çocuklarının yıl boyunca yaptıkları çalışmaları bir arada gördü, başarılı projeleri dolayısıyla kendileriyle gurur duyduklarını ifade ettiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP