Ödülden ödüle

Ödülden ödüle

13.01.2016 10:22:20

İlçemiz Türkçe Öğretmenlerinden İlker Bayrak, İngilizce öğretmeni Gülden BayraK'ın E Twinning Projesi başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Daha önce ulusal ve uluslararası birçok başarı kazanan proje bu sefer de Proje ortaklarından Litvanya'ya Litvanya'nın En İyi Okulu Ödülünü getirdi.
İlker Bayrak ve Gülden Bayrak'ın koordinatörlüğündeki projenin ortağı olan Sniezana Slaviskine, bu proje sayesinde okuluna Litvanya'nın En İyi Okulu ödülünü getirdi.
Proje sayesinde, ortaklarının aldığı bu ödülden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen İlker Bayrak, Litvanya'nın AB Projeleri konusunda çok etkin bir ülke olduğunu, bu yüzden bu başarının proje ekibi ve projeleri için çok büyük bir başarı olduğunu ifade etti. İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak da “ Sniezana Slaviskine Hanım, bizim koordinatör ortağımız ve çok iyi bir arkadaşımız. Çok başarılı bir proje oldu. Proje dışında da güzel bir dost kazandık.” dedi. Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak, bütün Avrupalı ortakların kendisine “selam” “iyi akşamlar” şeklinde Türkçe cümlelerle ifade ettiklerini, Türkçe'yi öğrenmeye çok istekli olduklarını, Türk Kültürüne merak ve ilgi duyduklarını; kültürümüzü onlara tanıttıkça bize olan hayranlıklarının arttığını ifade etti.
Gazetemiz, yeni projeleri sorduk. İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak: “Yeni iki proje olduğunun müjdesini verdi. Hatta birinde yine Litvanyalı ortağımızla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
A Multi Cultural School Magazine, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünün verdiği 2015 Eğitimde İyi Örnekler Ödülü kazanmıştı. Ayrıca, Koordinatör Öğretmenlerimiz İlker Bayrak ve Gülden Bayrak Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Ödülü almışlardı.

Haber MERKEZİ

YORUM YAP