Odak Yaz Okulu kapanışı yapıldı

Odak Yaz Okulu kapanışı yapıldı

31.07.2018 11:05:08

Odak Yaz Okulu başarıyla tamamlanarak, katılan öğrenciler ödüllendirildi.

Odak Okulları Silivri Kampüsü, Yaz Okulu Programının kapanışını önceki gün velilerin de katılımıyla 27 Temmuz Cuma günü gerçekleştirdi. Bilim, sanat, spor ve yabancı dil ağırlıklı bir eğitimin yanı sıra, farklı etkinliklerle de renklendirilen Yaz Okulu coşkulu törenle tamamlandı.
Odak Okulları Müdürü Gülgün Narinç ve eğitimciler, öğrencilere katılımları, gösterdikleri ilgi ve çabalarından dolayı kendilerini tebrik ederek madalya ve sertifikalarını takdim etti, yeni 2018-2019 eğitim-öğretim yılında kendilerine başarılar diledi. Odak Okulları eğitimcileri, Yaz Okulu kapanış törenine katılımlarıyla kendilerini onurlandıran tüm velilere teşekkür etti.

SIRA LGS YAZ KAMPINDA
Odak Okulları Silivri Kampüsü müdürlüğü, Yaz Okulu programını tamamlayarak LGS Kampına odaklandı. Daha önce de gazetemizde yer verdiğimiz gibi 8. sınıfa geçen öğrencilere yönelik Lise Geçiş Sınavı Kampı düzenlenecek. 3 -14 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamptı LGS konuları tamamlanacak.
Bu program doğrultusunda öğrencilerin akademik ve psikolojik süreçlerinin daha sağlıklı işleyebilmesi için gerekli hazırlıklar yapılacak olup, öğrenciler LGS sınavına hazırlanırken, çocuk-aile-okul iş birliği kapsamında velilerimize de bilgilendirme ve rehberlik çalışmaları yapılacak. LGS Kampı hakkında detaylı bilgi almak için (0542) 727 63 25 numarasından okula ulaşabilirsiniz.

Renginar SALİ

YORUM YAP