Odak öğrencileri, ayakta alkışlandı

Odak öğrencileri, ayakta alkışlandı

4.06.2018 09:17:37

Odak Okulları Tiyatro Topluluğu öğrencileri, başarıyla sahneledikleri “Amca, size insan diyebilir miyim?” adlı oyunla toplumumuza ayna tutarak, güldürürken düşündürdü ve ayakta alkışlandılar.

Odak Okulları Tiyatro Topluluğu, 31 Mayıs 2018 tarihinde Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi'nde Tamer Dursun'un yazdığı “Amca, size insan diyebilir miyim?” adlı oyunu, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Eyüp Can Balaban'ın yönetmenliğinde ve Hasan Kuru'nun sahne amirliğinde sundu.

Silivri Belediye Meclis Üyesi, Hacı Bektaş Veli Anadolu Vakfı Başkanı Süheyl Kırkıcı ve eşi Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkan Yardımcısı Öznur Kırkıcı, Odak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Fevzi Babalık, Odak Okulları Silivri Kampüsü ortaklarından Yazıcı Yapı sahibi Celalettin Yazıcı ve eşi Fulya Yazıcı, Odak Okulları Silivri Kampüsü Müdürü Gülgün Narinç, Odak Okulları İletişim Koordinatörü Ayça Kışlalı, Silivri Özel Odak Ortaokulu Müdürü A.Cenk Kır, Silivri Özel Odak İlkokulu Müdürü Zehra Mülküt, tiyatro ve dizi oyuncusu Ali Solmaz, eğitimciler ve veliler oyunu ilgi ve beğeniyle izledi.

ODAK TİYATRO TOPLULUĞU OYUNCULARI

Tamer Dursun'un yazdığı iki perdelik oyunda; Ada Behiç Bektaş, Arda Akdeniz, Baran Tahir Mülküt, Ceren Kır, Defne Akın, Derin Su Taşkın, Dersu Zeynep Güzel, Dilşer Göçmen, Efe Balkan Yılmaz, Efe Yüzyıl, Elif Lal Aksan, Enis Deha Üstün, Gökdeniz Gürsu, Göktuğ Alaner, İpek Yazıcı, Meriç Süngü, Nebiye Duru Tekin, Nil Akın, Ömer Üçel, Sahra Göksu, Sultan Davutoğlu, Şafak Toğan, Taha İkis, Toprak Özkuk, Tuğra Yazıcı, Uluç Altın, Umut Altınkök, Yağmur Şentürk ve Zeynep Engin rol aldılar. Öğrenciler yozlaşan kültürümüz, çevresine duyarsızlaşan insanı, insana ve insanlığa yönelik aşağılama gibi sosyal konuları ironik bir dille işleyen oyunu başarıyla sahneledi, oyunculuklarıyla da kendine hayran bıraktılar. İzleyicilerin kahkahaları oyun boyunca sürdü.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Odak Tiyatro Topluluğu öğrencileri, ilk oyunları olmasına rağmen başarıyla üstesinden geldi ve ayakta alkışlandılar. Oyunu yöneten Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Eyüp Can Balaban ve sahne amiri Hasan Kuru ile dekor desteğinde bulunan Eyüp Doğan, izleyicilerin tebriklerini kabul ettiler.

Renginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP