Necip Sarıbekir’de Okul İklimi Projesi uygulanacak

Necip Sarıbekir’de Okul İklimi Projesi uygulanacak

19.10.2022 12:09:57

Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilerek Okul İklimi Projesi uygulanacak okullar arasında yer aldı.

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Sabancı Vakfı ve Kalkınma Atölyesi Kooperatifi arasında imzalanan  Okul İklimi Projesi kapsamında, okulların kendi ihtiyaçlarını belirleme ve gelişim süreçlerini destekleyerek öğretmen ve öğrencilerin potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olması amaçlandı. Okul İklimi Projesi'nin uygulanması için İstanbul'un 39 ilçesinden 78 okul seçilmiş olup ilçemiz okulu Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi projenin uygulanacağı okullardan biri olarak belirlendi.

SEVGİN: VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMLARINI BEKLİYORUZ

Okul Müdürü Ahmet Sevgin, projenin uygulama sürecine dair yaptığı paylaşımında, “Okul ikliminin gelişiminde etkin rol oynayan okul yönetiminin, öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin görüşlerine ihtiyaç duyulmakta.  Siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımlarını rica ederiz.” şeklinde katılıma davet etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP