Esnaf Odası ile KAGİD'ten ortak sağlık semineri

Esnaf Odası ile KAGİD'ten ortak sağlık semineri

19.10.2022 09:55:00

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Silivri Kadın Girişimciler Derneği, Opr.Dr. Mustafa Aydın'ın katılımında kadınları meme kanseri ve erken teşhis konularında bilgilendiriyor.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Silivri Kadın Girişimciler Derneği Meme Kanseri farkındalık ayında bilgilendirme programı düzenliyor.
OPR.DR. MUSTAFA AYDIN BİLGİLENDİRECEK
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Silivri Kadın Girişimciler Derneği işbirliğinde 19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 18.00'da Esnaf Odası toplantı salonunda Meme Kanseri ile ilgili farkındalık ayı münasebeti ile seminer düzenleniyor. Opr.Dr. Mustafa Aydın, kadınlara sağlık bilgileri aktararak, erken teşhisin önemini anlatacak.
KIRKICI'DAN FARKINDALIK AYINDA ERKEN TEŞHİS VURGUSU
Kadınlar açısından çağımızın en sinsi hastalıklarından biri olan Meme Kanseri'nin çaresiz bir rahatsızlık olmadığını vurgulayan KAGİD Başkanı Kırkıcı, “Erken teşhis her durumda olduğu gibi burada da kurtarıcı. Yeter ki biz bilgilenelim ve vücudumuzu nasıl dinleyeceğimizi, bize verdiği sinyalleri doğru algılamayı öğrenelim” dedi.
Kırkıcı tüm kadınları programa katılmaya davet ederken, “Hastalıkla mücadelede bir kıvılcım da biz yakabilirsek ne mutlu bizlere” dedi.
KOÇER: ÖNCE BEDEN VE RUH SAĞLIĞI GELİR
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer de tüm esnaf kadınları seminere katılmaya, davet ederken, farkındalık yaratma çabalarına desteğe her zaman hazır olduklarını söyledi. Koçer, “Önce beden ve ruh sağlığı gelir. Diğer tüm çalışmalar bu iki ön şart sağlanırsa mümkün olur. Her zaman esnaflarımızın yanındayız, kadın esnaflarımız için faydalı olabilecek her türlü etkinlikte de hazır bulunuruz” dedi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP