Müzik Atölyesi Korusu doğa şarkıları eşliğinde kuruldu

Müzik Atölyesi Korusu doğa şarkıları eşliğinde kuruldu

1.04.2016 10:19:47

Çağrıbey Ortaokulu, Orman Haftası'nı renkli, heyecanlı, coşkulu ve çok anlamlı etkinlikle kaydetti. Çağrıbey Ortaokulu Müzik Atölyesi adına dün öğrenci sayısı kadar 80 fidanlık bir koru kuruldu. Günün anısına Müzik Atölyesi öğrencileri, öğretmenleri Volkan Yaran'ın şefliğinde bir de doğa şarkılarının yer aldığı güzel bir konser verdi.

SİLİVRİ BELEDİYESİ
YER, ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
FİDAN VERDİ
Çağrıbey Ortaokulu tarafından yapılan başvuru sonucunda gerekli onay alındı ve Silivri Belediyesi tarafından yer tahsisi yapıldı. Çağrıbey Ortaokulu Okul Aile Birliği Derya Küçük'ün başkanlığında Silivri İlçe Orman Müdürlüğüne müracaat ederek servi ağacı fidanları temin edildi.
Dün Okul Müdürü Nilüfer Demirkaya, Müdür Yardımcıları Mehtap Ballı ve Ali Haydar Şirin, öğretmenler, veli ve öğrenciler dün koru için tahsis edilen yere geldi. Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Zerrin Budak, Silivri Belediyesi Kent Konseyi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar da katılarak bu anlamlı etkinlikte Çağrıbey Ortaokulu ailesini yalnız bırakmadı.

DEMİRKAYA, TEŞEKKÜR ETTİ
Konser öncesi Okul Müdürü Nilüfer Demirkaya, kısa bir konuşma yaparak okul korusu oluşumunun uzun süre akıllarında olduğunu, öğretmenleri Volkan Yaran'ın sayesinde çok daha anlamlı bir etkinlikle gerçekleştiğini paylaştı. Demirkaya, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Emine Tarin ve Hasan Solak'a, Park ve Bahçeler Müdürü Zerrin Budak'a, öğretmenine, öğrencilerine, Okul Aile Birliği'ne okulu adına teşekkür etti.

DOĞA ŞARKILARIYLA MİNİ KONSER
Okul Müdürünün konuşmasının ardından Çağrıbey Ortaokulu Müzik Atölyesi piyano, yan flüt ve darbuka eşliğinde, Müzik Öğretmenleri Volkan Yaran'ın şefliğinde birbiriden güzel doğa şarkılarını, oluşturulacak koruda seslendirerek keyifli bir dinleti sundular.

DOĞA ŞARKILARI EŞLİĞİNDE FİDAN DİKİMİ
Şarkılar devam ederken, Müzik Atölyesi öğrencileri fidanlarını aldı ve onları toprakla buluşturdu. Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibi ve velilerin yardımıyla 80 korist öğrenci, 80 servi ağacı fidanını dikti.
Silivri Belediyesi ve Çağrıbey Ortaokulu logosunun yer aldığı Çağrıbey Ortaokulu Müzik Atölyesi Korusu tabelası da yerini aldı.

Renginar
SALİ

YORUM YAP