Muhtarlardan hizmetlere teşekkür, santrale itiraz...

Muhtarlardan hizmetlere teşekkür,  santrale itiraz...

8.12.2016 13:29:16

Pazartesi günü iktidar temsilcilerinden AK Parti Silivri İlçe Başkanı ve bölge sorumlusu AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'la bir araya gelen muhtarlar bölgemizde İBB tarafından yapılacak hizmetler konusunda bilgilendirildi, taleplerini iletme imkanı buldu. Muhtarlar yapılan çalışmalar için teşekkür ederken,  Trakya'da Termik Kömür Santrali kurulmasına karşı olduklarını ifade ettiler.

İlçemizden sorumlu AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın istişare toplantıları devam ediyor. Daha önce teşkilat içerisindeki kademelerle bir araya gelen Milletvekili, Pazartesi günü de Silivri'de görev yapan mahalle muhtarlarıyla buluştu.
AK Parti İlçe Konferans Salonunda gerçekleştirilen programın ev sahipliğini İlçe Başkanı Rıfat Kutlu yaparken, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri de programa eşlik ettiler. Kutlu, İBB kanalıyla Silivri'ye yapılacak çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirilerek Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yapımına 2017 yılında başlanacağını da ifade etti eksik ve talepleri dinledi.
Muhtarlar toplantıda Silivri'ye yapılması gündemde olan Termik Kömür Santrali konusunda itirazlarını da belirtti ancak iktidar temsilcilerinden destek bulamadı.
İstişare toplantısı milletvekilinin mahalle muhtarlarıyla tanışması ve karşılıklı sohbetin ardından son buldu.

YORUM YAP