Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı ile Mimarsinan Mahalle yönetiminin buluşmasında konuşan Metin Karakaş, “Mimarsinan Mahalle yönetiminin yaptığı çalışmalardan dolayı her zaman gurur duyduk” dedi.
Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı geçtiğimiz pazar sabahı Mimarsinan Mahallesi yönetimiyle buluşarak önce kahvaltı daha sonra da toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Balkan yardımcıları Dilek Demiral, H.Yaşar Yalman, Naif Yıldızlar, Necati Gidici, Orhan Aksu, Yönetim Kurulu üyeleri Şaban Yaşar, Şerif Eroğlu, Mustafa Özdemir, Orhan Çelik, M. Maşuk Karakaya, Sabahattin Yazıcı, Özkan Uzun, Belediye Meclis Üyeleri, Metin Kaya, Osman Umuş, Zeki Tüfekçi, Tamer Şişman katıldı.
Toplantı öncesi birlikte yapılan kahvaltı, mahalle sakinlerinin de davet edilmesiyle kalabalık bir ortamda gerçekleşti.
Haberin devamı 18 Ocak 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde






