MHP’den 14 Mart programı

MHP’den 14 Mart programı

15.03.2022 13:15:39

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri temsilcileri 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile ilçemizdeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlıkçıların gününü kutladı, çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Meclis Üyesi Sultan Aşkın, Erdoğan Gökalp Kalaycı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Soner Oflazoğlu ile hekim hemşire ve sağlık personellerini ziyaret ettiler.

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Din, dil, ırk, renk, mevki, makam gözetmeksizin bir canı kurtarmayı, kendi canıyla eşdeğer sayan memleketin her köşesinde her yerde ve her koşulda toplumun sağlıklı bir hayat yaşamaları için çaba sarf eden sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyoruz” derken 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Yalçın beraberindekilerle Anadolu Hastanesini, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ise Kolon Hastanesi ve Silivri Yaşam Tıp Merkezini ziyaret ederek sağlıkçıları tebrik edip, çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

 

YORUM YAP