Mezunlar dizisinde yeni başarı hikayeleri

Mezunlar dizisinde yeni başarı hikayeleri

22.12.2020 10:15:52

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” proje paylaşımlarına Ömer Batuhan Yeşildere ve Binay Köksal ile devam etti.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin “Her güne bir mezun” adlı projesi kapsamında paylaşımları devam ediyor. Mezun öğrencilerden Ömer Batuhan Yeşildere ve Binay Köksal'ın mesleki yolculuklarına dair yapılan paylaşım şöyle;

ÖMER BATUHAN YEŞİLDERE

“Ömer Batuhan Yeşildere, 2011 yılında okulumuzdan mezun oldu. 2017 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünü bitirdi. Lise stajını Anı Tour ve Klassis Golf Resort'de yaptı.  Sırasıyla, üniversite stajı ve diğer iş deneyimleri şöyledir; Hapimag Resort Sea Garden Bodrum, Caresse Luxury Collection Bodrum, D Maris Bay Marmaris otellerinde ve The Populist İstanbul Restoranı yiyecek ve içecek departmanlarında çalıştı.

Yaklaşık 3 yıldır İstanbul'da The Soho House Oteli yiyecek içecek departmanında süpervisor olarak görevine devam etmekte. Alanı ile ilgili çeşitli sertifka programlarına katıldı. Ayrıca Uluslararası geçerliliği olan Gemi Adamı Cüzdanına sahip.

BİNAY KÖKSAL

Binay Köksal adlı öğrencimiz 2013 yılında Yiyecek Ve İçecek Hizmetleri alanından mezun oldu. Lise stajını Beltur AŞ tesislerinde tamamladı. Adnan Menderes Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Mezun olduktan sonra Büyükçekmece'de bir spor tesisinde 4 yıl boyunca Halkla İlişkiler Uzmanı olarak çalıştı. Kendisini geliştirmek adına çeşitli eğitimler ve seminerlere katıldı. Son olarak otomotiv satış sektöründe 2,5 yıldır müşteri ilişkileri departmanında Halkla İlişkiler Uzmanı olarak görev yapmakta. Markaya bağlı tüm bayilerin içinde en iyi satış yapan personel unvanı ile Türkiye ikincisi olup ödül aldı. Kendisini e- satış pazarlama üzerine geliştirerek @piominafashion adlı butik açtı.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayatlarında sağlık ve mutluluklar, iş hayatlarında başarılar dileriz.”

Renginar SALİ

 

YORUM YAP