Mesleki eğitim tespitleri ve tavsiyelerini paylaştılar

Mesleki eğitim tespitleri ve tavsiyelerini paylaştılar

16.01.2023 12:03:30

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme, Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Daire Başkanı Mahmut Birol Gezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme, Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Daire Başkanı Mahmut Birol Gezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan, geçtiğimiz hafta Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulundu. Okulda ve yeni yapılan konferans salonunda yerinde incelemelerini yaptılar. Okul Müdürü Ahmet Sevgin ve idarecilerle Mesleki eğitimin önemi ve gelişimi konularında görüşme, tespit ve tavsiyelerde bulundular.
Okul Müdürü Ahmet Sevgin, İzleme, Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Daire Başkanı Mahmut Birol Gezer'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'a ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan'a mesleki eğitime ve okula gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP