Meslek ve İmam Hatip Liseleri tanıtıldı

Meslek ve İmam Hatip Liseleri tanıtıldı

2.07.2020 10:42:38

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, okul müdürleri ve rehber öğretmenlerinin katıldığı toplantıda Meslek ve İmam Hatip Liseleri tanıtıldı.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce geçtiğimiz gün Silivri Ortaokulu'nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda ilçemiz de eğitim hizmeti veren Meslek ve İmam Hatip Liselerinin tanıtımı gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdal Aslan ve Can Cihangir Turan, okul müdürleri ve rehber öğretmenlerine mesleki eğitim verilen liselerimiz hakkında bilgi verdi.

Ayrıca öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak ve velilerini de bilgilendirmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Mesleki Eğitim veren okullarımızın tanıtım broşürleri hazırlanıp bastırıldı ve videolar hazırlandı.

TANITIM BROŞÜRLERİ VE VİDEOLAR HAZIRLANDI

Bastırılan broşürlerde; Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Değirmenköy Çok Programlı Anadolu Lisesi, İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Silivri Mesleki Eğitim Merkezi hakkında alan ve dal bilgisi, eğitim-öğretimde öncelikler, adres bilgisi yer aldı.

Okullar hakkında hazırlanan videolara kurumların web sitelerinden veya Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabından erişilebilir.

Renginar SALİ

 

 

YORUM YAP