Silivri’de Hıdırellez coşkusu

Silivri Belediyesi tarafından 5 Mayıs Pazar günü sahilde düzenlenen Hıdırellez Şenliği yoğun bir katılım ve renkli görüntülere sahne oldu. Günün anlam ve önemine ilişkin söz alan ve halka eşi Sena Balcıoğlu ile beraber hitap eden Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “Bu güzel günde, hepimizin ortak dileği; bolluk, bereket, sağlık ve huzur içinde, sevgi dolu günler geçirmektir” ifadelerini kullandı.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Akif Seylan bir heyetle Bora Balcıoğlu’na Belediye Başkanlığı tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Balcıoğlu: Muhtarlarımızın destekleri önem taşıyor

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumartesi günü Mahalle Muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencileri, İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Fakültesi Gözlemevi’ni ziyaret ettiler.

Öğretmen Esin Yapan’dan “Eser’in STEAM’i” kitabı

Matematik Öğretmeni Esin Bilge Yapan’ın kaleme aldığı ve 'Eser'in STEAM'i' adını verdiği kitap yayımlandı.

Atık kâğıtlardan tabaka kâğıt elde ettiler

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri, atık kâğıtlardan tabaka kâğıt elde etti.

SPOR

,

Kasarcı, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı tamamlanan ligin ardından yaptığı değerlendirmesinde, “Biz şampiyonluğumuzu tribünleri kadın, çocuk, genç, yaşlı, siyasiler, STK’lar ve gerçek Silivrililerle doldurduğumuz için yaşadık sadece sevincimizi yok eden hakeme üzüldük” dedi.

Gebze’nin 3. Lig hayalini İFA yıktı 0-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta Ligde kalma mücadelesi veren Küçükçekmece İFA ile şampiyonluk yarışı veren Kocaeli Gebze arasında oynanan maç golsüz beraberlikle sona erdi.

Beycilerli kızlar Türkiye Finalleri için Aksaray’da

Silivri’nin ilk ve tek hentbol takımı olan Beycilerspor’un kızları ilçenin ismini en iyi şekilde temsil edecekleri Türkiye Finalleri için Aksaray’da ter dökecekler.