Memurların toplu iş sözleşmesi imzalandı

Memurların toplu iş sözleşmesi imzalandı

4.05.2016 10:15:24

Silivri Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Memurları kapsayan iki yıl boyunca geçerli olacak toplu iş sözleşmesi kapsamında, maaşlara yüzde 11 oranında artış yapılması ve sosyal denge ücretinin 888 TL'ye yükseltilmesi kararlaştırıldı. Belediye Meclis Salonunda yapılan imza törenine; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, sendika yetkilileri, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı.
EROL, TEŞEKKÜR ETTİ
Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Başkan Işıklar'a emekçilere yönelik yapıcı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederek, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Erol, konuşmasında emek, demokrasi, barış ve özgürlükten yana toplumsal kesimlerin, siyasi kurum ve demokratik kitle örgütlerinin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı.

IŞIKLAR: SÖZLEŞMEMİZ HAYIRLI OLSUN
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “Sendikalar demokrasilerin olmazsa olmazı kurumlardır. Emeğin özgürleşmesini engelleyen, emeğinin pazarlığını yapabilme hakkını gittikçe kısıtlayan bir anlayışa karşı, emek en yüce değerdir! İmzalayacağımız bu toplu iş sözleşmemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Silivri Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında toplu iş sözleşmesi imza altına alındı.

YORUM YAP