Mağdurların adalet arayışına destek oldular

Mağdurların adalet arayışına destek oldular

29.04.2024 10:37:00

CHP Silivri İlçe Yönetici ve temsilcileri, Genel Başkan Özgür Özel'in çağrısı ile Çorlu Tren Katliamında aile ve yakınlarını kaybedenlerin adalet arayışına destek oldular.

CHP Silivri İlçe Yöneticileri, CHP Kurultay Delegesi Doruk Bulut, Meclis Üyeleri 2018 tarihinde meydana gelen Çorlu Tren Katliamının Perşembe günü görülen karar duruşmasına Çorlu Santral Durağı'nda toplanan aileler ve Genel Başkanımız Özgür Özel ile birlikte katıldı.
Özel'in “Mağdurların çığlıklarını duymayanlara, mazlumların gözyaşlarını görmeyenlere, hakkı yenenlerin sesini kesmeye çalışanlara karşı birlikte duracak, birlikte yürüyecek, birleşe birleşe kazanacağız!” çağrısına uyan binlerce kişi adliye önünde mağdurların adalet arayışına destek oldu.
Özel yargı kararını şöyle yorumladı: “Çorlu Tren Katliamında kararın verildiği duruşmayı ailelerle takip ettik. Bugün kamu görevlilerinin tutuklandığı, 22 yıldır yerleştirilmiş cezasızlık kültürünün geriletildiği bir karar verildi. Çorlu için tam adalet sağlandı diyemeyiz. Ama Çorlu hepimize umut olmuştur."
Sevginar Sali

 

YORUM YAP