“Çanakkale: Dönmeyi Düşünmeyenler” sahnelendi

“Çanakkale: Dönmeyi Düşünmeyenler” sahnelendi

29.04.2024 10:37:56

Ali Solmaz'ın yazıp, yönettiği ve sunduğu “Çanakkale: Dönmeyi Düşünmeyenler” adlı tiyatro oyunu, yeninden seyirciyle buluştu.

Tiyatro ve dizi oyuncusu Ali Solmaz'ın yazıp, yönettiği ve sunduğu “Çanakkale: Dönmeyi Düşünmeyenler” adlı tiyatro oyunu, 25 Nisan Perşembe günü Önder Yılmaz'da sahnelendi.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, meclis üyeleri, oyunu izleyenler arasındaydı. Çok sayıda oyuncunun yer aldığı oyun, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Oyun sonunda ilçemiz kültür ve sanatına katkıda bulunan oyunculara Teşekkür Belgeleri takdim edildi.
BALCIOĞLU: SOLMAZ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Balcıoğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadelerine yer verdi. “İlçemizin tiyatroya gönül vermiş isimlerinden Ali Solmaz'ın kaleme aldığı ve yönettiği “Çanakkale: Dönmeyi Düşünmeyenler” isimli tiyatro oyununu eşim Sena Balcıoğlu ile birlikte izleme fırsatı buldum.
Bu etkileyici, milli duygularımızı pekiştiren tiyatro gösterisini güzel Silivri'mizin güzel insanlarıyla buluşturan başta Ali Solmaz olmak üzere tüm sanatçılarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
“HEDEFİMİZ SİLİVRİ'Yİ KÜLTÜRÜN VE SANATIN BULUŞMA NOKTASI HALİNE GETİRMEK”
Hedefimiz Silivri'mizde sanatın her alanını daha da geliştirmek, bu tür etkinliklerin sayısını arttırarak Silivri'yi kültürün ve sanatın buluşma noktası haline getirmektir.”
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP