LYS başarısı tebrik edildi

LYS başarısı tebrik edildi

4.07.2013 10:42:19

Bu yıl ilk mezunlarını genel lise olarak veren Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi, dün 2013 LYS sınavında başarı gösteren öğrencilerini kahvaltıda ağırladı. Okulda düzenlenen kahvaltıya okul Müdürü Erdal Aslan, Müdür Başyardımcısı Hanifi Gökçe, Müdür Yardımcıları Muammer Şahin ve Bülent Kurt, Rehber Öğretmeni Yakup Tümer’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya ve okulun kurucu müdürü olan ve şu an Lions Leo Dernekleri Esen İbak Okulu Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Selahat Özel de katıldı.

ASLAN: OKUL BAŞARIMIZ GELECEK AÇISINDAN UMUT VERİCİ
Okul Müdürü Erdal Aslan, okulun 2012-2013 genel lise mezunlarının LYS sonuç istatistiklerini şöyle açıkladı:
Toki Cumhuriyet Anadolu Lisemiz bu yıl ilk mezunlarını genel lise olarak verdi. Genel lise öğrencilerimiz girmiş oldukları LYS sınavlarında önemli başarılar elde ettiler. Öğrencilerimizi kutluyor eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Aşağıdaki tabloda puan türlerine göre Türkiye sıralamasına göre okulumuzda ilk 3 dereceye giren öğrenciler yer alıyor. ÖSYM'nin yaptığı sınava yaklaşık 850 bin kişinin girdiği sınavda bir öğrencimiz 1135., bir öğrencimiz 2277. ve bir öğrencimiz 4865.oldu. Okulumuzda 94 öğrencimiz sınava girdi.
İlk mezunlarımız ve genel liseden olmasına rağmen okul başarımız gelecek açısından umut verici diye düşünüyorum.”

ÖZEL: SİZLERİN BAŞARISI BİZLERİ MUTLU EDİYOR
Okulun kurucu müdürü Selahat Özel, LYS sınavında güzel sonuçlar elde eden öğrencileri tebrik ederek, "Bizleri en mutlu eden şey, sizlerin başarısıdır. Yolunuz açık olsun, üniversite hayatınızda başarınızın devam etmesini diliyorum.”

KAYA: YOLUNUZ AÇIK OLSUN

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya, gençleri tebrik ederek başladığı konuşmasına, hangi ortaokullardan mezun olduklarını öğrendi. Kaya, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizlerin çağdaş ve modern fiziki yapıya sahip okullarda eğitim görmenizi sağlamak için uğraş veriyoruz. Hem bina hem de eğitimci kadrosu açısından ne mutlu size ki Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi gibi bir okulda okuma fırsatı buldunuz. Bunun değerini bilin. Sınavda elde ettiğiniz başarı dolayısıyla hem sizi hem de öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Her okul bir basamaktır. Adım atacağınız bir sonraki basamakta da elinizden geleni yapmaya gayret edin. Yolunuz açık olsun.”

Renginar SALİ


YORUM YAP