Logo Yarışması’nın kazanını Silivri oldu

Logo Yarışması’nın kazanını Silivri oldu

1.11.2018 13:59:11

eTwinning projesi kapsamında düzenlenen Logo Seçme Yarışmasında kazanan Kavaklı Ortaokulu sekizinci sınıf öğrencisi Alperen Ediz oldu.

eTwinning projesi kapsamında düzenlenen Logo Seçme Yarışmasına ilçemiz Kavaklı Ortaokulu öğrencileri, Matematik öğretmenleri Esra Alkan rehberliğinde üç logo ile katıldı. Kavaklı Ortaokulu sekizinci sınıf öğrencisi Alperen Ediz tarafından tasarlanan 5 numaralı “Mathematics Race Track” başlıklı logo, yarışmada lider durumunda olmasına rağmen Kuşadası'ndan yarışmaya katılan öğrencilerle büyük bir çekişme yaşadı. Yarışma 28 Ekim 2018 tarihinde sonuçlandı.
Büyük bir çekişmeden sonra 41.3 oy oranı ile kazanan ilçemiz Kavaklı Ortaokulu öğrencisi Alperen Ediz'in 5 numaralı logosu oldu. Kuşadası 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Eren Yağmur ise 40,9 oy oranı ile ikinci oldu.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Alpay Yavuz, eTwinning projesi kapsamında düzenlenen logo seçme yarışmasına ilçemizden katılan Kavaklı Ortaokulu öğrencileri Alperen Ediz'i, Zeynep Naz Arabacıoğlu'nu, Habibe Moçan'ı ve öğretmenleri Esra Alkan'ı tebrik etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP