Liselerimiz, ortaokul yöneticilerine tanıtıldı

Liselerimiz, ortaokul yöneticilerine tanıtıldı

1.07.2019 15:00:18

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen toplantıda liselerimiz, ortaokul yöneticilerine tanıtıldı.

Silivri Milli Eğitim Müdürlüğünce, önceki gün Nurullah Baldöktü İlkokulu'nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda ilçemizde eğitim hizmeti veren 16 lisemiz, ortaokul yöneticilerine tanıtıldı.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan'ın başkanlığını yaptığı toplantıda lisele yöneticileri okulları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.
Okul tanıtımlarının 1-5 Temmuz 2019 tarihleri arasında Uğur Mumcu Meydanı'nda açılacak stantlarda öğrenci velilerine yönelik süreceği bildirildi.
1-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında ise ortaokullarımızda kurulan Rehberlik Komisyonlarının öğrencilere tercih danışmanlığı hizmetlerini bu yıl da sürdürecekleri öğrenildi.

OKUL TANITIM TAKVİMİ
2-5 Temmuz 2019 Uğur Mumcu Meydanı'nda, 10.00-16.00 saatleri arasında kurulacak stantlarında okulların tanıtım günleri şöyle;
Sınavla öğrenci alan okullarımız; Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi, Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi, Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tanıtım günü 2 Temmuz 2019 Salı Günü gerçekleştirilecek.
Atatürk Anadolu Lisesi, Değirmenköy İMKB Çok Programlı Lisesi, Gümüşyaka Anadolu Lisesi ve Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında bilgi 3 Temmuz 2019 Çarşamba günü alabilirsiniz.
4 Temmuz 2019 Perşembe günü ise Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Ve 5 Temmuz 2019 Cuma günü tanıtım günleri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu, Silivri Anadolu Lisesi, Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Silivri Mesleki Eğitim Merkezi ile son bulacak.
Öğrenciler, tercih randevusu için mezun oldukları veya yönlendirildikleri okulların internet sitelerinden bilgi alabilecekler.
Renginar SALİ

YORUM YAP