Liderim minikleri dostlarını unutmadı

Liderim minikleri dostlarını unutmadı

8.10.2016 07:56:55

Liderim Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan küçük dostlarını ziyaret etti.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, insanların hayvanlara sevgisini ve yaşam haklarına olan saygısını göstermelerinin yanı sıra bu konuda çalışan kurumlara destek olmaları için fırsat.
Liderim Anaokulu öğretmen ve öğrencileri de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler. Veteriner Hekim Burçin Sarısaltıkoğlu tarafından karşılanan Liderim ailesi, burada bulunan 80 hayvanı yakından görme fırsatı buldu. Yanlarında getirdikleri mamalarla sevimli dostlarını büyük bir heyecanla beslediler.
Veteriner Burçin Sarısaltıkoğlu ve görevlilerden Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Hayvan hastalıklarının belirlenip iyileştirilmesi, hastalıklara karşı önlem alınması, korunmaları için aşı yapılması gerektiğini öğrenen minikler, hayvanları sevmenin, korumanın, yardımcı olunmanın önemini kavradılar. Zor durumda kalmış olanların bakımı konusunda yardımcı olmaya, yiyeceklerini, içeceklerini düzenli vermeye, eziyet etmemeye ve doğaya saygılı olmaya söz verdiler.
Okul Kurucusu Işıl Sezer, kendilerine zaman ayırıp, ilgi gösteren, bilgilendiren veteriner hekimi Burçin Sarısaltıkoğlu'ya öğretmen ve öğrencileri adına teşekkür etti. Sarısaltıkoğlu da ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla Liderim Ailesine teşekkür etti. Liderim Anaokulu minikleri, anlamlı, verimli ve keyifli bir ziyaretin ardından okullarının yolunu tuttu.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP