Aydede minikleri klinikte

Aydede minikleri klinikte

8.10.2016 07:56:20

Aydede Çocuk Evi öğrenci ve öğretmenleri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Silivri Veteriner Kliniği'ni ziyaret etti.

Aydede Çocuk Evi öğrenci ve öğretmenleri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliği olarak Silivri Veteriner Kliniği'ni ziyaret ettiler. Veteriner Hekim Uğur Bazan tarafından ağırlanan Aydede minikleri, o çok sevdikleri minik dostlarının bakım ve tedavilerinin nasıl yapıldığını canlı canlı görme fırsatı buldular. Merak ettiklerini çekinmeden sordular.
Sahiplerine bağlılıkları ve sevgileriyle yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası olan sevimli dostlarını okul öncesi döneminden öğretmenleri rehberliğinde tanıyarak, sevmeye başlayan, korumayı ve beslemeyi de öğrenmeleri gereken Aydede minikleri için iyi bir fırsat oldu.
Veteriner Hekim Uğur Bazan, hayvanlar hakkında detaylı bilgi vererek, yaşamımızdaki rollerini ve değerlerini miniklere anlattı. Onların da çevrelerine gerekli duyarlılığı göstererek, beslemeyi, korumayı, kollamayı ve tedavileri için veteriner kliniklerine götürmeleri gerektiği konusunda nasihatlerde bulundu. Sevimli dostları için ellerinden geleni yapmaya söz veren Aydede minikleri, daha sonra onların kullanımı için belirli yerlere mama ve su koydular.

Renginar SALİ

YORUM YAP