Kutlu: Silivri’yi kurtarmaya 2 yıl kaldı

Kutlu: Silivri’yi kurtarmaya 2 yıl kaldı

16.06.2017 09:42:22

Silivri Belediyesi ile Silivrispor gerilim hattı hakkında AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu da sessizliğini bozdu ve “Silivri'nin en önemli birim ve kurumlarına kukla yöneticiler yerleştirip, kurum menfaatini kendi menfaatlerine peşkeş çeken ve istediği zaman uzaktan kumanda ile onları kontrol eden bir anlayıştan Silivri'yi kurtarmaya 2 yıl kaldı... Sabredin…” dedi.

“Belediyeden ve hizmetten umudunu kesmiş, hiçbir çalışma gerçekleştiremeyen, Belediyeyi borç batağına sürüklemiş bir anlayışın ürünü herhalde işsizlikten ve çaresizlikten olsa gerek ki; Belediye başkanı olduğunu unutup; Silivrispor'la, Alevi derneklerimiz ve vatandaşlarımızla, Amatör spor kulüpleriyle, Muhtar dernekleriyle tek tek uğraşıp, ilçemiz vatandaşlarını birbirilerine karşı kutuplaştıran bir merhaleye getirdi.

“SİLİVRİSPOR'U SİYASETE KURBAN ETMEK SİLİVRİ'YE İHANETTİR”
Personel maaşını alamıyor, taşeron ödemesini alamıyor, esnaf borcunu alamıyorken, bu ilçenin en önemli markasını ve en önemli başarısını sergilemiş olan Silivrispor'la hesaplaşmak, ego tatmini yapmak, siyasete kurban etmek Silivri'ye ihanettir.

“SİLİVRİ'Yİ KURTARMAYA 2 YIL KALDI”
Silivri'nin en önemli birim ve kurumlarına kukla yöneticiler yerleştirip, kurum menfaatini kendi menfaatlerine peşkeş çeken ve istediği zaman uzaktan kumanda ile onları kontrol eden bir anlayıştan Silivri'yi kurtarmaya 2 yıl kaldı... Sabredin.

“SİLİVRİSPOR'UN ARKASINDAYIM…”
Bütün bu baskılara rağmen istifa etmeyip dik duran yöneticilere selam olsun... Silivrispor sizlerin omuzunda hak ettiği yere ulaşacaktır. Bir taraftar, bir Silivrili vatandaş olarak menfaatimin değil, Silivri'nin, Silivrispor'un arkasındayım...
Silivrispora oynanan haksız ve çirkin oyunu şiddetle kınıyorum.”

YORUM YAP