Kutlu: Ömer Astsubay kadar cesur olacağız

Kutlu: Ömer Astsubay kadar cesur olacağız

28.09.2016 10:12:44

AK Parti Silivri Gençlik Kolları İstişare Toplantısında konuşan İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, “Vatan için gözünü kırpmadan ölüme giden Ömer Astsubay kadar cesur olacağız. 15 Temmuz günü ülkemizi işgal etmeye çalışan mihraklara tüm etnik kimlik ve inanç gruplarıyla birlikte, bir olarak cevap vereceğiz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Belediye Meclis Üyesi Mutlu Bozoğlu ile birlikte; AK Parti Silivri Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu Gençlik Kolları İstişare Toplantısına katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç'un yaptığı istişare toplantısında; İlçe Başkanı Rıfat Kutlu siyasete Gençlik Kollarında başlamanın bir ayrıcalık olduğunu ifade etti, konuşmasında, gençlik kolları üyeleri ile hasbihalde bulundu.

KUTLU: ERDOĞAN'IN TÜM MAZLUMLARIN GÜR SESİ OLMASINI SAĞLAYAN BU GENÇLİK
Alparslan'ın Ertuğrul Gazi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in, Abdülhamid Han'ın Mustafa Kemal Atatürk'ün, Recep Tayyip Erdoğan'ın emanetine burada bulunan gençlerin sahip çıkacağını ifade eden İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, "Vatan için gözünü kırpmadan ölüme giden Ömer Astsubay kadar cesur olacağız. 15 Temmuz günü ülkemizi işgal etmeye çalışan mihraklara tüm etnik kimlik ve inanç gruplarıyla birlikte, bir olarak cevap vereceğiz. Bunu sağlayacak olan da tüm Türkiye'ye hitap eden AK Parti ve arkasında desteğini bildiği için Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm mazlumların gür sesi olmasını sağlayan bu gençliktir" dedi.
Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke'nin gençlerimizi selamladığı toplantıda; genç meclis üyemiz Mutlu Bozoğlu da hitap etti.


Haber Merkezi

YORUM YAP