Kutlu’dan kampanyalara destek çağrısı

Kutlu’dan kampanyalara destek çağrısı

31.03.2020 11:09:37

Eski dönem AK Parti İlçe Başkanı ve İBB Belediye Meclis Üyesi Rıfat Kutlu, “Mevcut tabloya kızarak "ne hali varsa görsün" ya da "devlet versin" diyemeyiz. Esnafımız, akrabamız, komşumuz... Hepimiz bir birimize destek çıkmalıyız.” paylaşımında bulundu.

Eski dönem AK Parti İlçe Başkanı ve İBB Belediye Meclis Üyesi Rıfat Kutlu, Corona virüsüne karşı başlatılan mücadeleye destek çağrısında bulundu. Kutlu, sosyal hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu yorumda bulundu: “Bu kampanya sadece Türkiye'nin değil, dünyanın içinden geçtiği bu zor koşullarda Türk halkının milli manevi duygularına ve yardımseverliğine inanılarak oluşturulmuş Milli bir kampanyadır.

“HEPİMİZ BİR BİRİMİZE DESTEK ÇIKMALIYIZ”

Öyle ki aynı siperde savaştayız. Arkadaşımızın mermisi bitmiş. Mevcut tabloya kızarak "ne hali varsa görsün" ya da "devlet versin" diyemeyiz. Esnafımız, akrabamız, komşumuz... Hepimiz bir birimize destek çıkmalıyız.

Dünyanın 1 ve 2 numaralı ekonomisine sahip ülkeleri olan Amerika ve Çin'i bile dize getiren bu belaya çeşitli saiklerle veya siyasi düşüncelerle Güzel Ülkemiz Türkiye'yi ve aziz Milletini ezdiremeyiz.

“CUMUHBAŞKANLIĞI VE İBB'NİN KAMPANYALARINA SAHİP ÇIKIYORUM”

Bu çerçevede Cumhurbaşkanımızın başlattığı "Biz Bize Yeteriz" kampanyasına da, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başlattığı "Birlikte Başaracağız" kampanyasına da imkânlarım ölçüsünde sahip çıkıyorum.

Burada sahip çıktığınız durum bir siyasi irade veya düşünce değil, işinden olmuş, yardıma ihtiyacı olan komşunuz, akrabanız, arkadaşınız, hemşerinizdir. Allah ülkemizin, devletimizin ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Amin”

Haber Merkezi

YORUM YAP