KÜLTÜR SANAT

Diğer

    Barış Manço Çocuk Kütüphanesi dolup taşıyor

    Barış Manço Çocuk Kütüphanesi’nde etkinlikler yoğun katılımla gerçekleşiyor.

    “Derin renkler” adlı sergi açıldı

    Silivri Sanat Platformu tarafından düzenlenen “Derin renkler” adlı karma resim sergisi, 23 Ocak Salı günü Oğuz Aral Sanat Galerisi’nde açıldı.

    “Trakya’da Bir Liman Kenti - Selymbria”

    Ozan Kitabevi ve Silivri Tarihi Kültürel Mirası Koruma Eğitim ve Araştırma Derneği tarafından 'Trakya'da Bir Liman Kenti - Selymbria ' kitabı üzerine Araştırmacı Yazar Ahmet Can Uysal ile Söyleşi ve İmza Günü etkinliği düzenlendi.

    “Minik Kahramanlar Geri Dönüşüm Macerası” sahnelendi

    Çocuklar, “Minik Kahramanlar Geri Dönüşüm Macerası” adlı oyunu ilgi ve beğeniyle izledi.

    Balcıoğlu, sergi açılışına katıldı

    CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Murat Hatipoğlu’nun “Dağarcık” adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

    “Selim Paşa Konağı” sahnelendi

    Güzel Sanat Akademisi tiyatro öğrencileri tarafından, “Selim Paşa Konağı” adlı oyun sahnelendi.

    “Yüzünde Yüzler” adlı oyunu izlediler

    Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri İstanbul Devlet Tiyatroları “Yüzünde Yüzler” adlı oyunu izledi.

    Ocak Ayı Kültür Sanat Programı belli oldu

    Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan kültür ve sanat etkinliklerinin ocak ayı programı kapsamında; sergiler, müze gezileri, atölye çalışmaları, söyleşiler, imza günleri, buz pisti etkinliği, yetişkin tiyatroları ve çocuk tiyatroları, Silivrili sanatseverlerle buluşuyor.

    Silivri’de Pîrî Mehmed Paşa Çalıştayı düzenlenecek

    Silivri Belediyesi, Nişantaşı Üniversitesi ve Silivri Kent Konseyi iş birliğiyle “Silivri Tarihi İçinde Pîrî Mehmed Paşa Çalıştayı” düzenlenecek. 23 Aralık 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek çalıştayda alanında uzman isimler yer alacak.