Küçükçekmece'de 2022-2023 Sezonunda hedef BAL

Küçükçekmece'de 2022-2023 Sezonunda hedef BAL

15.08.2022 09:53:48

2022-23 Sezonunda İstanbul Süper amatörde mücadele edecek olan Küçükçekmecespor Kulübü sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Metin Oktay Stadyumunda gerçekleştirilen sezonun ilk idmanında yeşil beyazlı ekip, Teknik Direktör Halil İbrahim Toy, yardımcıları Murat ikiz ve Emircan Karaer öncülüğünde çalışmalarına start verdi. 45 günde 30 antrenman ve 6 hazırlık maçı yapacak. Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu çalışma öncesi teknik direktör Halil İbrahim Toy futbolcularıyla ayaküstü bir toplantı yaparak yeni sezon öncesi istek ve beklentilerini paylaştı. Dış transferde Mercan Erkan- Irmakspor, Emrah Çilingir- Siirtspor, Mevlüt Eren Soylu Bantırma ETİ, Doğukan Arslan-Yeşilova Esnaf-Gürkan İlhan-Tekkeköy, Göksel Bayraktar-Yeşilova Esnaf, Paşa Bitmez-FK 1864,Enes Yazıcıoğlu-Yeşilköy, Umut Ali Güven-Kadırga, Habip Orhan-Beylikdüzü, Ünsal Çiftçi-Mimaroba, Batuhan-Çeliktepespor, Diyar Sancak-Tepecik Anadolu, Muhammed Kaya, Yiğit Talha İri- Zeytinburnuspor dış transferde anlaştığı oyuncu olurken iç transferde, Emrah Gültekin, Deniz Aydın, Eren Koç ile yeniden anlaştığını söyleyen teknik Direktör Halil İbrahim Toy, ilerleyen günlerde 4-5 oyuncu ile daha anlaşmak üzere olduklarını onlarda aramıza katıldığında transferi noktalamış olacağız.

Şu anda 35 kişiyle yeni sezonun startını verdik. İzinli olan bir arkadaşımız bir sonraki çalışmalarımızda aramızda olacaklar. Eksik bölgelerimizi, takımımızın hedeflerine uygun transferlerle kapatacağız, görüşme halinde olduğumuz futbolcular önümüzdeki günlerde aramıza katılmaya devam edecek. Yeni sezon camiamıza hayırlı olsun, sakatlıklardan uzak, sonunda başarılı ve mutlu olacağımız bir sezon olmasını dilerim" dedi.

Bu sezon şampiyonluk hedeflediklerini vurgulayan Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Gülgönül, ''Hepiniz buraya özenle seçilerek geldiniz. ''O sene bu sene'' şampiyonluk parolasıyla mücadele edeceğiz. Bizler yönetim kurulu olarak hepinize canı gönülden inanıyoruz. Yeni sezon kazasız, belasız, sakatlık olmadan şampiyonluk kupasına ulaştığımız bir sezon olsun'' dedi

Küçükçekmece Metin Oktay Stadyumu'nda yapılan sezonun ilk antrenmanı düz koşuyla başlarken, soğuma çalışmasıyla sona erdi.  Antrenmanı yönetim kurulu üyeleri de yakından takip etti.

HABER / Yılmaz AKTEPE

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » BİR AHLAK DERSİ

YORUM YAP